Házak

GC-EH-218   Érdeklődöm az ingatlan iránt
Ajánlja ismerősének
Nyomtatható változat
Kapcsolat

Office
20/ 37-37-035
info@grandcenter.hu

Ingatlan eladási ára: 95 millió Ft
294 118 EUR
Környezet
Megye: Pest
Város: Érd-Park Város
Övezet: lakóövezet
Panoráma: Panoráma
Fő paraméterek
Ház típusa: Családi ház
Épület szint: 3
Alapterülete: 257 m2
Telek területe: 798 m2
Szoba: 4
Fűtés: egyedi
Egyéb paraméterek
Terasz: van m2
Építés éve: 2008
Állapot: Luxus
Parkolás: garázs
Megjegyzés
LUXUSHÁZ eladó Érdliget csendes részén, Budapesttől 6 km-re, Diósdliget és Törökbálint határán helyezkedik el. A telek ősfás környezetben, természetvédelmi terület közelében található, panorámás és déli fekvésű. A ház 257 m2 nagyságú, összesen 3 szinten helyezkedik el. Az ingatlant mediterrán stílust ötvezi a modern stílussal. Az ingatlant jellemzik, az egyedi aljzatburkolatok, falburkolatok, belső nyílászárók. Az amerikai konyhás nappali részből a nappali 80m2. Itt található egy a falba épített 600l-es akvárium díszhalakkal, valamint egy egyedi kialakítású kályha.
A nappaliban kialakításra került a dolbi surrend hangrendszerhez szükséges vezetékelés, valamint a plafonba a projektor vezetékelése.
A nappali két részből áll és hatalmas, a nappaliból illetve az étkezőből megközelíthető teraszajtókkal, valamint fix ablakokkal rendelkezik, ezért rendkívül világos. A nappaliból kisebb munkálatokkal plusz egy hálószoba alakítható ki. A konyhában nagy értékű, modern stílusú konyhabútor került kialakításra, beépített, még garanciális gépészeti berendezésekkel, innen kilehet jutni a félig fedett, nagyméretű, cca. 50m2-es déli fekvésű teraszra, ahol helyt kapott egy ülőkékkel kirakott terület, mely rálátást biztosít a kertitóra, az egyedi kialakítású kemence, valamint a medence bejárata, a napozóágyak része, és egy pagoda, mely étkezési helyet biztosít. Az emeleten található 3 hálószoba, mely közül kettőnek közös cca. 15m2-es terasza, míg a harmadiknak önálló terasza van. Kialakításra került egy nagy fürdőszoba, dupla kézmosóval, wc-vel sarokkáddal és bidével. Az alagsorban található egy 3 beállásos teremgarázs, külön nyitható automata garázskapukkal.
Itt található továbbá egy tároló helyiség, valamint egy kazán, mosókonyha, szauna rész.
Az alagsorban található egy 5 személyes tágas finnszauna, egy zuhanyzó, valamint egy kézmosó rész. Az alagsorban bevilágító ablakok adják a természetes fényt.Az épület védelmére a teljes területen kamerarendszer, valamint szintenként külön és egybe is élesíthető, távfelügyeletre bekötött riasztó működik.
Vissza a listához
GRANDCENTER Real Estate and Property Development