Éttermét vagy más vendéglátóegységét szeretné eladni vagy bérbe adni? Mi hatékonyan és diszkréten dolgozunk! Tiszteljen meg bizalmával és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bérelne vagy vásárolna? A legjobb helyen jár! Az alább látható ingatlan választékunkon kívül, rövid határidővel megkeressük az Önnek legmegfelelőbb vendéglátóegységet, díjmentesen! Várjuk jelentkezését!

Szolgáltatásaink: vendéglátóegységek eladása - bérbeadása, bérleti jog értékesítés, befektetők felkeresése, tanácsadás.

Hortobágyi Péter | 20/37-37-035 | info@grandcenter.hu

Vendéglátó


Találatok szűkítése:

E-01 /  

 
Leírás:
Az eladása már sajnos nem aktuális!!
Belváros szívében, jelenleg is müködő elsőosztályú étterem-kávézó, eladó, Kft-vel, vagy nélküle. Étterem elött hamarosan, sétálló utca lesz.
További ajánlatokért tekintse meg weblapunkat.

 
Részletekért kattintson ide


PR-31 /  

 
Leírás:
Az eladása már sajnos nem aktuális!!Budapest, egyik leghangulatosabb, legfelkapottabb, legnagyobb forgalmú 500 férőhelyes kerthelyiséges étterem eladó.
Hihetetlen üzleti befektetés, magas szinvonalú konyhai bereddezésekkel, nagy terekkel rendelkezik. Sok raktár, tároló rész. Áruszállításra alkalmas udvar. A téli üzemeltetéshez a kivitelezési tervek elkészültek. A tulajdonosok már 26 éve üzemeltetik kirobbanó sikerrel.
További ajánlatokért tekintse meg weblapunkat.
Árvizí mobil gát az étterm működését nem akadályozza.
Az eladása már sajnos nem aktuális!!
 
Részletekért kattintson ide


IVE-PR-172 /  

 
Leírás:
Már nem aktuális!!!!! Befektetési célra ajánlanánk, egy gyögyörű birtokot, Ökoparkot a Nyugat-Mecsek lankái mellett. Létrehozásának célja a térség kiváló természeti adottságain alapuló turizmus fejlesztés a turisztikai szolgáltatások,(egész évben üzemelő vendégházak, étkezés, túrázási lehetőség, kirándulás, programszervezés, vadásztatás, lovaglás,rendezvények, stb.
A birtok 19 hektáron elhelyezkedő túristaközpont egy minden igényt kielégító egységgé nőtte ki magát az elmúlt években. A komplexumban összesen öt vendégház található, melyek alkalmasak táboroztatásra, csoportos kikapcsolódásra, esküvők, rendezvények stb. szervezésére, de aki csak pihenni szeretne, az megteheti a medencés-, szaunával és jakuzzival ellátott vendégházban. Az ellátás részben vendégházanként is, de nagyrészt az étteremből megoldott.
A terület teljesen közművesített. A birtokon állatállomány , és gépállomány is van.
Szállás és vendéglátással összefüggésben: 12 épület, 2128 nm beépítéssel. Gazdasági épületek, fedeles lovarda, húsfeldolgozó: 7 épület, 2917 nm beépítéssel. A szállásokon 65 fő, pótágyazva 75 személy fér el, jurtáinkban összesen 40 vendéget tudunk elhelyezni.
Télen 150-160, nyáron 300-400 személyt is le tudunk ültetni. Jelenleg a birtokot 14 fővel működtetjük, minden alkalmazott maradna.
Bevételi források: esküvők, céges rendezvények, családi/baráti találkozók, konferenciák, szálló vendégek, üdülő vendégek, csoportos és egyéni látogatók, nyári táborok, lovaglás, ló-bértartás, éttermi szolgáltatás, saját készítésű állati termékek, büfé, kitelepülések nagy rendezvényekre, vadásztatás, vadmegfigyelés…
Az eddig befektetett összeg cca.1,2 milliárd Ft.
További információkért, kérem irodánkat keresse!
A város tájékoztató jellegű!

 
Részletekért kattintson ide


IVE-108 /  

 
Leírás:
Az eladása már sajnos nem aktuális!!
Az V. kerületben a belváros szívében,idegenforgalmi szempontból is kitűnő helyen, az Erzsébet- híd, és a Marriott Hotel között lévő teljesen felszerelt, berendezett belső 2 szintes+pince, 566 m2-es, 150 főt befogadó utcai /nagy üvegportálok/ étterem kiadó. Földszinten 2 kiszolgálópult, látványkonyha, a galéria szinten különterem, vendégtér asztalokkal, mosdók, iroda és raktárak vannak.
A pince szinten gépház, mosoda, hûtõkamra, zöldség és hal elõkészítõ, elõkészítõ konyha, öltözõk (nõi, férfi), raktárak találhatóak.
A szinteket étellift köti össze.

Eladási ára: 280millió Ft+ 40 millió Ft a teljes berendezéssel ( konyhai-éttermi berendezés ) Áfamentes További ajánlatokért tekintse meg weblapunkat.

 
Részletekért kattintson ide


IVE-112 /  

 
Leírás:
Nem aktuális!! Rendkívüli ajánlat!
Kiadó teljesen berendezett, melegkonyhás ételbár 8 asztallal ( 32 fő ) 103 m2.( ebből 40 nm konyha pincerészen )
Utcai bejárat, 63 nm-es vendégtér.
Kijárat a belső udvarára ( passzázs) az üzletháznak, ide is lehet nyáron
asztalokat kirakni. Az étterem bejárata mellett van egy lebetonozott,
elkerített teraszrész, amit az önkormányzattól lehet bérelni
Engedélyek vannak alkoholra is, Gyorsbüfének, klasszikus vagy speciális étteremnek, pubnak is kiváló.
Az üzlet előtti résznél sétálóutcává lett kialakítva, parkolni díjmentesen lehet az utcán.
.Óbuda hangulatát őrző, iroda és bevásároló negyedben található, ami folyamatosan bővül.
2 havi kaukció + 800.000 ft kaukció a gépekre.
Azonnal nyitható,hívjon még ma.
 
Részletekért kattintson ide 
GRANDCENTER Real Estate and Property Development