Hotel-panzió


Találatok szűkítése:

SZ-PR-03 / eladó+  

 
Leírás:
ELADVA!!!Hotel bemutatása.
Az ingatlan Somogy megyében, Balaton déli partján található, gyönyörű ősfás parkban. Településen belüli elhelyezkedés: Balatontól 400 m-re üdülő övezetben. Budapest Repülőtér 135 km, Budapest Déli PU. 125 km, , strand 400 m, Jacht kikötő 500 m. Közelben vasútállomás 5 perc séta, valamint buszmegálló szintén rövid sétával elérhető.

Telek: 4830 nm, felépítmény 3053 nm 155,nm melléképülettel, földszit + három emelet.
Szállodánk jelenleg is üzemel, színvonalas szolgáltatásra kialakított helyiségekkel: 59 szobával, ebből 48 db 26,4 nm, 4,5 nm erkéllyel, 3db 37,3 nm-es lakosztály, 8 nm-es erkéllyel. 7 db 24 nm-es és 1 db 20 nm-es szoba.
Minden szobában telefon, hajszárító, satelit Tv erkély/franciaerkély, vezeték nélküli internet csatlakozás.

Szobatípusok: 56 kétágyas pót ágyazható szoba, 3 lakosztály (nappali, hálószoba, fürdőszoba, nagy erkély)
2006-ban az épületben a teljes vízvezeték hálózat cseréje megtörtént, fürdőszobák teljes felújítása, továbbá nyílászárók cseréje. Teljes tetőszigetelés, lift kialakítás, új kondenzációs kazánok által a fűtés is hatékonyabban üzemel. Konyha is teljes felújításon ment át a HACCP rendszernek megfelelően, modern berendezésekkel felszerelve.
Étterem 120 férőhelyes, ahol büféreggelit és vacsorát szolgálunk fel ill. a nemzetközi és hazai konyha specialitásaival is állunk vendégeink rendelkezésére.
40 férőhelyes bár a lobby szinten található, melynek teraszán 50 férőhely várja kedves vendégeinket. Hátsó udvarunkon napozó terasz és gyermek játszó található.
Felújítás során tovább bővítettük szolgáltatásunkat, szolárium, szauna, pezsgőfürdő, kondi terem, masszázs. Konferencia szolgáltatás: 2 terem, vezeték nélküli internet csatlakozás, hangosítás, LCD, Projektor, írásvetítő vászonnal, flipchart-tábla, papír, légkondicionált.

Szállodánk Balatonhoz való közelsége kiváló lehetőséget biztosít a vízi sportok szerelmeseinek az aktív pihenésre, közelben lovaglási és más szórakoztató programok nyújtanak további lehetőséget. Nyaranta a szabadtéri színpadon színvonalas előadásokkal szórakoztatják a vendégeket. Országos és nemzetközi vitorlás versenyek kerülnek megrendezésre, ahol próbára tehetik tudásukat a vitorlázás szerelmesei.

2007. évig szezonális jelleggel üzemek áprilistól októberig. Elő és utószezonban zömében buszos vendégek jelentették a szálloda foglaltságát. Főszezonban pedig egyéni vendégeket fogadott a szálloda. Bevezetett partnerkörrel rendelkezünk, melyet természetesen folyamatosan bővítünk. Ettől az évtől éven át kívánunk üzemelni, jelenleg is folyamatos az értékesítés, melyet akciókkal teszünk színessé.


 
Részletekért kattintson ide


SZ-124 / eladó+  

 
Leírás:
Eladva!! Akasztón 5,7 ha nagyságú területen található volt futballstadion, szálloda valamint a hozzá tartozó parkoló terület..3000 nm épületek össz nm. A stadion komplexum központi létesítménye, kiszolgáló épülete földszint + 2 emeletes (3 szintes) magastetős épület, mely 1995-ben épült és szintenként kb. 1000 m2 alapterületű. A földszinten alapvetően a labdarúgó stadiont kiszolgáló öltözők, fürdők, mosodai helyiségek és egyéb a sporttevékenységhez kapcsolódó helyiségek találhatók, továbbá egy nagyobb vendéglátás céljára szolgáló egység került kialakításra.Az első emeleten vendéglátó terek, konyha, annak kiszolgálását biztosító helyiségek valamint irodák és szociális helyiségek kerültek kialakításra. Ezen szintről közvetlen kijárat van a stadion lelátójára. Az épület második emeletén szállodai szobák (24 db) és vendégfogadásra alkalmas nagy méretű helyiségek találhatók, amelyeket étkezésre, vagy egyéb közösségi célra lehet használni. A második emeleten elhelyezkedő valamennyi szállodai szoba rendelkezik önálló fürdőszobával.A fent ismertetett szálloda és kiszolgáló épület elsősorban a sportpályával együtt, az ott folytatott tevékenységek, rendezvények kiszolgálására lehet alkalmas. A kiszolgáló épület igény esetén a funkció esetleges módosulásával, az igényeknek megfelelően átalakítható, a helyiségek funkciója megváltoztatható. A szállodai szobák száma növelhető az irodai és kiszolgáló helyiségek terhére.

 
Részletekért kattintson ide


SZ-10000 / eladó+  
 
Leírás:
Budapest I. kerületének történelmi épülete mely a világörökség része. Ybl Miklós életművének is az egyik legszebb firenzei neoreneszánsz ékköve ez a káprázatos dunaparti palota.
1992-ben renoválták az épületet, így visszanyerte eredeti állapotát és eleganciáját. Európa egyik legszebb kaszinója talált otthonra benne, jelenleg pedig Budapest egyik legelegánsabb rendezvény helyszíneként üzemel. Az épület melletti lépcsőn keresztül közvetlenül megközelíthető az a dokk, ahová kisebb és nagyobb hajók kikötése is biztosított. A háznak saját éttermi konyhája van.
1879-ben épült, akkoriban Budapest egyik legöregebb utcájában, a Hosszú soron. A gépház idővel elavult, és így az épület a nagyközönség szórakoztatásában kapott kiemelkedő szerepet. 1905-ben kávéházként építették újjá, majd 1913-ban zenepavilonná alakították át.
A palota bruttó alapterülete 1455 nm, a falsíkok közötti hasznos alapterülete 2262 nm, a redukált területe 856 nm
Eladva!!

 
Részletekért kattintson ide


SZ-5006 /  
 
Leírás:
Felsősütvény-Döbröközön Panzió és több területtel eladó eladó
Elhelyezkedés
Dombóvártól 15 km távolságra, Észak-keletre
helyezkedik helyezkedik el az ingatlan
együttes. A közelben található a Dombóvár-
Gunaras gyógyfürdő, mely mozgásszervi
panaszok kezelésére alkalmas
A terület adottságai
A terület négy önálló telken helyezkedik el. A központi
telken közel 250 m2 hasznos területű, 6 db apartmant
tartalmazó kétszintes, korszerű építésű panzió található.
Az épület kisebb felújítással üzembe helyezhető.
Tartozik még a területhez egy klasszikus építésű
lóistálló. Az istálló is felújításra szorul, de szerkezeti
állapota satbil. A széna tárolásra kialakított erdős
területen található a hidroglóbusz.
A lovaspálya kijelölt területe illeszkedik még a funkciókhoz.
A telkeket körülvevő dimbes-dombos környezet
kiváló lehetőséget ad a lovaglás szerelmeseinek.
Közművek
A panzió épülete rendelkezik elektromos áram
ellátással, saját kútról vezetékes víz biztosított
(hidroglóbusz).
A szennyvíz kezelése közműpótló műtárgy
használatával került megoldásra.
Fűtési energia előállítására tartályos gáz
felhasználásával van lehetőség. A gázkazán külön
épületben került elhelyezésre.
Az istállóban elektromos áram és vízvételi lehetőség
biztosított.
A telkeket aszfaltos magánúton lehet megközelíteni.
A terület adatai
Terület megnevezése: Panzió
Ingatlan címe: Döbrököz, Felsősütvény

Terület besorolása: Külterület
A telek területe: 5640 m2, 13357 m2, 30884 m2,
40554 m2=90435 m2
Az ár Áfa nélkül értendő!
Ár: 25 millió Ft  (78 125 EUR)
Részletekért kattintson ide


SZ-22 / eladó+  

 
Leírás:
Eladó Somogy megyében Karádon műemléki védettség alatt álló volt kúria épület és a hozzá tartozó ingatlan együttes. A felújítandó, fejlesztést igénylő ingatlan-csoportot az eladó értékesíteni kívánja, melynek részletes adatait az alábbiakban kívánjuk ismertetni.
Ingatlan-nyilvántartási adatok:
Művelési ága: kivett lakóház (3 db) és udvar
Terület nagysága: 4093 m2
Az ingatlanon található egyik épület műemléki védettségű.
Az ingatlan jellemzői:
Karád község a Balatontól, Balatonlellétől 17 km-es távolságra helyezkedik el.
A fenti ingatlanok Karád község közigazgatási területén, a település központjában annak egyik főutcáján helyezkednek el.
A kúria épületét 1828 és 1838 között építtette Kopácsy József veszprémi érsek. 1890-ben az épületet felújították és kibővítették, további épületrészeket építettek hozzá. A tetőszerkezetében és belső tornácos kialakításában egységes épület a korábbi évtizedekben községháza és jegyzői lak-ként is működött. Az utóbbi években a műemléki épületet, valamint a XX sz. második felében az udvarban épített kétszintes toldalék épületet varrodaként hasznosították.
Jelenleg az épületek használaton kívül állnak, átalakításukat, felújításukat, korszerűsítésüket tervezzük.
A fenti három ingatlanra vonatkozóan elkészült egy teljes körű átépítési, átalakítási tervdokumentáció, mely szerint egy vendéglátásra alkalmas panzió, apartmanház, étterem és wellness központ kerülne kialakításra. A benyújtott terveket a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal engedélyezte.
Az elkészült tervek szerint a kúria épület földszintjén és tetőterében valamint az újabb építésű vb-vázas épület földszintjén, I. emeletén és az utólagos magas tető kialakításával a tetőterében apartmanok alakíthatók ki. Az épület földszintjén továbbá a szükséges közösségi és üzemeltetési helyiségek kapnának helyet. A kúria épület boltozatos pinceszintjében az alagsorban étterem-borozó illetve egyéb wellnes, sport szolgáltatások kialakítására nyílik lehetőség az elkészült engedélyes tervek alapján.
Beépítési adatok:
Telek terület: 4093 m2
HÉSZ szerinti beépíthetőség: 40 %
A telek jelenlegi beépítettsége: 1668,5 m2 40,8 %
A telek tervezett beépítettsége: 1592,6 m2 38,9 %
Az épületek jelenlegi hasznos alapterülete: Pinceszinten 498,0 m2
Földszinten 1354,2 m2
Emeleten 583,0 m2
Összesen: 2435,2 m2
A tervezett átalakítás, felújítás után az épületek hasznos alapterülete utólagos tetőtér beépítéssel: Pinceszinten 498,0 m2
Földszinten 1354,2 m2
Emeleten 583,0 m2
Tetőtérben 1128,7 m2
Összesen: 3563,9 m2
A tervek szerint az épületekben összesen 47 db szoba (apartman) 94 férőhellyel illetve azok kiszolgálásához szükséges vendéglátó, wellness és egyéb helyiségek lesznek kialakíthatók.
Hasznosítás:
A meglévő részben műemléki épületek felújításával, átalakításával egy olyan korszerű vendégfogadásra alkalmas panzió, apartmanház jöhet létre, mely a térség meghatározó létesítménye lehet. A telek be nem épített része a tervek szerint pihenőkert és udvari medence kialakítására nyújt lehetőséget.
A műemléki épület felújításához illetve idegenforgalmi szálláshelyek fejlesztéshez jelentős nagyságrendű hazai és európai uniós fejlesztési támogatást lehet igénybe venni.
Cég korábban pályázatott nyújtott be az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft-hez. a Kúria épület felújítására, minőségi szálláshely fejlesztésére.
Az elkészült pályázati dokumentáció és tervek alapján a 47 szobás wellnes panzió jelenleg meglévő épületekből teljes felszereléssel kb. 500 millió forintos költséggel alakítható ki. 2009. évben a benyújtott pályázata alapján a szálláshely fejlesztésére, kialakítására 30 %-os mértékű azaz 150 millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyert el. A pénzügyi gazdasági válság miatt a pályázat során nyitva álló határidőig a cégünk a kivitelezést és a megvalósítást nem kezdte meg, így a pályázati összeg lehívására nem nyílt lehetőség. Jelenleg egy ugyanilyen feltételekkel és paraméterekkel rendelkező újabb pályázat benyújtására van lehetőség. Értékesítés esetén a korábban elkészített nyertes pályázati dokumentációt is átruházza a cég a vevőre.
Cég a fenti ismertetőben szereplő ingatlant az engedélyes tervekkel, pályázati dokumentációval együtt értékesíteni szeretné.
Esetleges további kérdésekben állunk az érdeklődők rendelkezésére:


Ár: 55 millió Ft  (171 875 EUR)
Részletekért kattintson ide


SZ-75 / eladó+  
 
Leírás:
Bogácson
Étterem eladó ára: 60 millió Ft
Ár: 60 millió Ft  (187 500 EUR)
Részletekért kattintson ide


SZ-6000 / eladó+  

 
Leírás:
Befektetőknek remek lehetőség“ Felnőtt “ Club és Panzió ELADÓ , Ha nem kívánja Ön üzemeltetni a tulajdonos ,visszabérli az alábbi feltételekkel. 3 + 3 évre, az első 3 évi bérleti díj összegét az eladási árból levonja !!
A Club Budapest kertvárosi részén,található,639 nm –es telken,261 nm 3 szintes . 14 éve működő bejáratott vendégkörrel. Irány Ára 95 M Ft, teljes berendezéssel , felszereléssel, a sikeres működést biztosító teljes háttér rendelkező : a vállalkozást üzemeltető cég + kapcsolódó jogok; internetes felület (domain névvel, e-mail fiókkal); a club és szálloda teljes berendezése + az üzemeltetést ellátó helyiségekkel (konyha + étterem, mosogató, mosoda, diszkó-technika hang- és fényeffektusokkal, keverőpulttal); a Club előtt parkolóhelyek vannak kialakítva a vendégek részére.. Az épület szigetelése , (teljes hang- és hőszigetelés), Az
őá 5 szobás, jakuzzis, szaunás, fedett medencével( 8 X 4) és wellness-részleggel ellátott, klimatízált háromszintes épület 639 m2-es telken található, remek a tömegközlekedés .Club egyúttal napközben szállodaként is üzemel, esténként zártkörű rendezvények vannak.. ). A vállalkozás sikerét a megbízható vendégkör garantálja, az ingatlan pedig befektetésként remek perspektívát nyújt ! Ingósággal is eladó az + 10 millió Ft
Ár: 67.9000 millió Ft  (212 188 EUR)
Részletekért kattintson ide


- / eladó+  
 
Leírás:

Bükön gyógyfürdő és Európa hírű golfpálya mellett.. Tökéletes környezetben családi ház és Apartmanházunkat .

Ár: 68 millió Ft  (212 500 EUR)
Részletekért kattintson ide


SZ-105 / eladó+  
 
Leírás:
Eladó Karád településen található kúriára.
Részben műemléki védelem alatt álló, a Balaton déli partjától kb. 17 km-re fekvő Karádi kúria épület, és a hozzá tartozó egyéb építmények. Az ingatlanra vonatkozóan elkészült egy teljes körű átépítési, átalakítási tervdokumentáció, mely szerint egy vendéglátásra alkalmas panzió, apartmanház, étterem és wellness központ kerülne kialakításra. A tervek szerint az épületekben összesen 47 db szoba (apartman) 94 férőhellyel illetve azok kiszolgálásához szükséges vendéglátó, wellness és egyéb helyiségek lesznek kialakíthatók. A terveket a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal engedélyezte.
A beruházás még nem kezdődött el. Cégünk a fenti ismertetőben szereplő ingatlant (igény esetén a project céggel) az engedélyes tervekkel értékesíteni szeretné.
Az ingatlan főbb jellemzői: telek nagysága 4093 m2

az épületek jelenlegi hasznos alapterülete: 2435 m2

átépítés utáni tervezett hasznos alapterület 3563 m2
Természetesen amennyiben az esetleges vevő nem ezt a projektet kívánja megvalósítani, úgy lehetőség van a tervek átdolgozására, módosításra is.
Az ingatlan értékesítési irányára 75 millió forint.
A beruházás még nem kezdődött el. Cégünk a fenti ismertetőben szereplő ingatlant (igény esetén a project céggel) az engedélyes tervekkel értékesíteni szeretné.
Az ingatlan főbb jellemzői: telek nagysága 4093 m2
az épületek jelenlegi hasznos alapterülete: 2435 m2

átépítés utáni tervezett hasznos alapterület 3563 m2
Természetesen amennyiben az esetleges vevő nem ezt a projektet kívánja megvalósítani, úgy lehetőség van a tervek átdolgozására, módosításra is.
Az ingatlan értékesítési irányára 75 millió forint.Ár: 75 millió Ft  (234 375 EUR)
Részletekért kattintson ide


SZ-01 / eladó+  

 
Leírás:
Budapesttől 80 km-re, a Duna partján fekvő panzió festői és nyugodt természeti környezetében egy családias hangulatú, szokatlanul széles körű üzleti és wellness szolgáltatásokat nyújtó panzió eladó.A rendezvények és tréningek hatékony és komfortos lebonyolítását a projektorral is felszerelt, 50 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, flip-chart, DVD, videó, projektoros TV és a folyamatos széles sávú ADSL internet elérés, míg a gondtalan pihenést többek között a pezsgőfürdők, masszázsfotelek, infraszauna, nagy méretű billiárdasztal, elektronikus darts és asztalifoci .
Ár: 96.8000 millió Ft  (302 500 EUR)
Részletekért kattintson ide


PR-02 / eladó+  

 
Leírás:
Bakonyalján , fantasztikus környezetben , Pápához közel, bírtok eladó, mely három szoba fűrdőszobával, plussz nappali és műterem.
Kandalló, kemence,századfordúlos bútorok.A ház teljes berendezéssel , kompletten eladó.
Birtok közepén patak csörgedezik, melynek bal partján 5000 nm lhalastó található,busa és kárász halakkal telepítve.
Az épület mellett, faházban fényterápiás 6 személyes finn szauna, tusolóval.
Területen éger erdő, százéves fűzfákkal, ezer tő rózsa, ezerötszáz ültetett bokor ill fa került telepítésre.Ötven gyümölcsfa, kétszáz tő málna, harminc tő áfonya.
Birtok mindkét bejárata azfaltos útrol csatlakozik.
Tel:06/2037-37-035
Ár: 138 millió Ft  (431 250 EUR)
Részletekért kattintson ide


SZ-140 / eladó+  
 
Leírás:
Sárváron, eladó egy jelenleg is mûködõ háromcsillagos szálloda, projektcéggel együtt. épület 760 nm , telek 735 nm
- 18 szobás (16 kétágyas + 2 apartman)
- 40 fõs férõhely (+ kb. 12 pótágy lehetõség)
- a híres sárvári wellnessfürdõ és a belváros egyaránt kb. 10 perc gyalog (kb. 700 m)
- parkoló az udvaron
- az épület szintjei:
pince, ahol a reggelizõ található
földszint, emelet, tetõtér, ahol a szobák vannak
- 33 m2-es utcafronti üzlethelyiség
- visszajáró vendégkör
- 6.500 fõs régi vendég állomány névvel, email címmel, akik elõzetesen hozzájárultak email küldéséhez. Õk már jártak itt és könnyen visszacsábíthatók
- 25000 fõs hírlevélre feliratkozott állomány, akik elõzetesen hozzájárultak email küldéséhez
A hotel berendezésekkel és mûködési engedélyekkel együtt - a piaci gyakorlatnak megfelelõen - egy projektcégben van. A cég és az ingatlan is tartozásmentes. A tulajdonosok a projektcég (kft) üzletrészeinek 100 %-át kívánják értékesíteni.
- fõbb turisztikai attrakciók a városban: Sárvári Gyógy-és wellnessfürdõ ( 15000 m2 fedett rész, 60.000 m2 strand), Sárvári kalandpark, Nádasdy vár, Arborétum
- fõbb turisztikai célpontok a környéken: Szombathely, Kõszeg, Ják, Somló-hegy. Az osztrák határ (Burgenland) mindössze 40 km.
Irányár: 160.000.000 forint

Ár: 160 millió Ft  (500 000 EUR)
Részletekért kattintson ide


SZ-142 / eladó+  
 
Leírás:
Eladó a Balaton egyik legszebb, részén Keszthelyen egy . Nemzetközi Arany csillaggal ellátott, Panzió.
Az első villasoron lévő 1931m2-es saroktelken (két külön helyrajzi számon) felépített négy különálló épületből áll össze a komplexum, mely összesen 20 szobából áll.( minden szobához terasz, vagy balkon tartozik, de nyolc szobához saját konyha is van)
Külön épületben (40m2) biztosított a svédasztalos reggeliztetés, melyhez korszerű élelmiszeripari berendezések biztosítják a színvonalat. Az épület tetején napozóterasz lett kialakítva, mely össze van kötve a páratlan szépségű 150 m2-es tetőkerttel, melyben szintén napozóágyak és napernyők biztosítják a vendégek komfortját.
A kertben két 140 cm mély vízforgatós medence van, melyek eltólható polikarbonát tetővel fedhetők. A vendégek érdekében az egyik a felnőtteknek, a másik a gyerekek számára. Van külön drinkbár is van .
A főépületben van a recepció, melynek márvánnyal, gránittal burkolt pultja előtt lévő 10m-es üvegfalából 8 m-es szakasz nyitható, igy lehet szeparálni, vagy egybenyitni az épületet a kerttel.
Ebben az épületben az alsó szinten egy 37m2-es apartman van és négy egyforma szoba (22 m2-esek) kiskonyhával, mindegyikhez 5m2 saját terasz tartozik. Itt található még egy 19m2-es garázs, mely szintén ebben az épületben helyet kapott a kétszintes 180 m2-es lakáshoz tartozik, melyben a tulajdonosok laknak
UV álló üveggel zárt lépcsőház vezet az emeletre, ahol öt szoba-fürdőszoba egység található, melybül az egyik két szobás.Mindegyik saját balkonnal rendelkezik.

A szomszéd telken, külön utcai bejárattal két épület található Az utca felőli az un. "Zöld tetős ház, ", mely két szintes, szintenként 80m2-es. Felső szinten három szoba, melyekhez egy 10x2m-es balkon tartozik,lent egy szoba, a ház részére komplett nagy konyha, két külön fürdő és külön WC. Földszinten külön nászutas szoba külön bejárattal. Alsó szinten egy 10x3m-es terasz kapcsolódik a viacolorral burkolt udvarhoz, melynek másik oldalán külön épületben két, egymástól független 40-40m2-es apartman lakás lett kialakítva, nagyobb családok, társaságok részére saját konyhákkal, teraszokkal.
A fűtés és a meleg víz-szolgáltatás házanként gázkazánokkal, ill. boylerekkel történik,de a konyhákban palackos gáz van.
Minden szobában van TV és a parkolás részben az udvarban, részben zárható parkolóban történik.
Az árban a teljes berendezés bennfoglaltatik, kivéve a tulajdonosok személyes ingóságait.

Ár: 161 millió Ft  (503 125 EUR)
Részletekért kattintson ide


SZ-57 / eladó+  

 
Leírás:
Kihagyhatatlan Ajánlat !!!
Balatonon központi részén festői környezetben, egyenesen a Balatonra gyönyörű kilátással található a német tervező-iroda tulajdonában lévő ingatlan, mely eladásra vár.Az épület vasútállomástól és a buszpályaudvartól kb. 250 méterreés Kossuth rendezett környezetben helyezkedik el. Az ingatlan aszfaltozott utakon közelíthető meg. Utóbbit kerítés veszi körül és az épület egyes bejárataihoz az újonnan telepített, valamint kialakított külső területen elhelyezkedő ösvényeken ill. utakon juthat el a látogató. A parkosított elemek mellett, a szálló-vendégek számára kialakított parkolóhelyek is találhatóak az udvaron. A strand és a kikötő kb. 500 méterre helyezkednek el az épülettől.Telek 916 nm , épület,782 nm,/ 4 szinten / 11 szobás
Az épület kiválóan alkalmas cégek, vállalatok, pénzintézetek vendégházának, üdülőjének, továbbképző központjának, vagy vállalkozási célra vendéglátásra, szállodának, apartmanháznak, részüdültetési tulajdonnak stb.
Jellemző adatok:
- A telek mérete: kb. 916m2, ebből 250m2 (kb. 35%) került beépítésre, amely érdekes domboldali elhelyezkedése mellett két oldalról közelíthető meg.
- A telek besorolása: lakott (bel)terület.
- Az épület: négy-emeletes épület, egy egy-emeletes melléképülettel. Az épület egy domboldalban helyezkedik el.
- Építési technológia: Különböző tetőtéri ablakokkal ellátott, eltérő magasságú sátortetővel rendelkező téglaépület. A homlokzatot hőszigeteléssel látták el. A vakolt felületek színesek. A homlokzati részt stukkó szerű elemek tagolják ill. szegélyezik.
- Bejáratok: Az alsó szint a domboldali fekvésből kifolyólag az udvarral van egy szintben, így onnan közelíthető meg, míg a földszint utca kapcsolatú és ezzel egyben az épület főbejárata is. A felsőbb szintek, valamint a tetőtér egy nyílt lépcsőházon keresztül közelíthetőek meg.
- A melléképületet a domba építették, így az csak az udvar felől közelíthető meg.
- Minden apartman rendelkezik egy, a Balatonra néző erkéllyel, csakúgy mint a tetőtéri lakás, amely egy nagy és fedett terasszal bír, szintén balatoni panorámával.
- A vendéglátó egység (alsó szint) bejárata és a parkoló-feljáró kőburkolattal vannak ellátva, csakúgy mint a kültéri gyalogos ösvények. Mindezt az udvar, valamint az egész terület parkosítása kerekíti le, ami egy ápolt külsőt kölcsönöz az ingatlannak.
- Az épületet 1975-ben szállodának építették, majd ezt követően 1993 után irodaházként hasznosították.
- Az ingatlan 2003-ban kapott egy tetőteret, az épület egészébén teljes felújításon ill. modernizáláson esett át. Az alsó szinten egy konyhával és mellékhelyiségekkel ellátott vendéglátói egység került kialakításra. Az egyes szinteken új apartmanok jöttek létre, melyek modern felszereltséget kaptak. Az új tetőtéri konstrukciónak köszönhetően egy tágas penthouse-lakás jött létre.
- Az épületen eszközölt átalakítások mellett felújításra került az összes technikai ellátó rendszer, mint pl. a fűtés, szellőzés, a vízvezetékek, valamint a szennyvízelvezetés.
- Az elektromos installációk, csakúgy mint a többi ellátóvezetékek teljes felújításon estek át, ami lehetővé teszi az ipari áram használatát is. Ennek a körülménynek köszönhetően igény esetén elektromos árammal is biztosítható az egész épület hőellátása.
- Az apartmanok fürdőszobái és a vendéglátói egység mellékhelyiségei újonnan kerültek kialakításra és minőségi szaniterkerámiából készült szerelvényekkel lettek felszerelve. A csempék és járólapok, valamint fali szegélyek ennek megfelelően szintén exkluzív minőségűek.
- A falakon és mennyezeteken található vakolatot színben egymáshoz igazították.
- Az ablakok hő- és hangszigetelési szempontból a technika legmagasabb standardjainak is megfelelnek.
- A beltéri ajtók és ajtókeretek mahagóni-kivitelben készültek.
- A lakásokhoz vezető bejárati ajtók megfelelnek a 2-es számú klímaosztálynak és szintén mahagóni-kivitelben készültek.

A helyi

Alaprajzok

Szám Megnevezés Alapterület m2

Alagsor garázs 39,00
konyha/étterem 69,35
mellékhelyiségek 31,23
ellátóegységek 42,31
LH/folyosó 35,65
összterület: 217,54

Földszint 1 apartman 62,22
2 apartman 37,83
3 apartman 41,15
LH/közlekedő 34,18
erkély 2,99
LH 14,74
összterület: 193,11

I. emelet
II. emelet 7 apartman 62,22
8 apartman 52,77
9 apartman 41,15
LH/közlekedő 34,18
erkély 2,99
összterület: 193,31

Tetőtér 10 apartman 163,49
közlekedő/LH 14,50
összterület: 177,99
Mindösszesen : 781.95 nm
ségek hasznosítása:
Alsó szint:
- Vendéglátói egység 35-40 szállodai vendég és napi látogató számára
- Mellékhelyiségek több mint 50 vendég számára
- Vendéglátói egység konyharészlege konyhával és tároló-helyiségekkel
- Technikai helyiségek
- Garázs

Földszint:
Három két-ágyas, egy-szobás apartman, amerikai konyhával, fürdőszobával és déli fekvésű erkéllyel

Első és második emelet:
Emeletenként három két-ágyas, egy-szobás apartman, mint a földszinten

Tetőtér:
Galériás penthouse-lakás, tágas nappalival, amerikai konyhával, két elkülönített hálószoba luxusfürdőszobákkal és hatalmas tetőtéri ablakokkal, látható fakonstrukcióval a tető alatt, kandallóval és egy 40m2-es, fali kúttal ellátott tetőterasszal.

Technikai felszereltség:
- A vízellátás és -elvezetés a helyi vízművek cső- és csatornarendszerénkeresztül zajlik, az épületben található ellátórendszer felújításra került.
- A gázellátás a helyi gázművek rendszerén keresztül zajlik, az automatikus gázrendszer az épületen belül külön üzemeli a fűtést és a melegvíz-rendszert.
- Fűtőtestek: fűtőfelületek a padlózatban ill. modern fűtőfelületű lapradiátorok
- Elektromos áram: 220 ill. 380V.
- TV: a nyílvános kábelrendszeren keresztül kapcsolódik a ház a szolgáltatókhoz és minden apartman rendelkezik TV-csatlakozással.
- Telefon: minden apartman és a tetőtéri lakás is,valamint az étterem saját telefoncstlakozással és külön kaputelefonnal rendelkezik.

Ár: 250 millió Ft  (781 250 EUR)
Részletekért kattintson ide


SZ-09 / eladó+  

 
Leírás:
A három csillagos Hotel 1500 nm területen, Zamárdi nyugalmas részén, közvetlen a vízparton terül el. A telek parkosított, saját lekerített strand, 40 nm napozóstég tartozik hozzá. A növényzetet automata öntözõrendszer öntözi. Az épület déli részén 10 autó részére kialakított zárt parkoló, 60 személyes éttermi terasz és egy 4 x 8 méter méretû, vízforgatós rendszerû medence található.
Az épület 1995-ben lett kész. Hotel hasznos, beépített területe 800 nm. Az alagsorban található az étterem /60fõre/, konyha, raktárak és kazánház.
A földszinten van a recepció, drinkbárpult és a szállodai fogadórész. Az épületben 21 kétágyas szoba/ részben pótágyazhatóak/, 2 egyágyas szoba és három gyönyörû apartman/ 4 fõre/ található, ez max.60 fõ befogadását teszi lehetõvé. Minden szobához fürdoszoba /WC. zuhanyzó/ és erkély tartozik. A berendezés kényelmes fa bútorokból áll, melyhez TV készülék és telefon tartozik. Az épület minden helyisége fûthetõ, megfelelõ vastagságú és szigetelésû falakkal és thermoplán rendszerû mûanyag nyílászárokkal épült.
A jelenlegi portai árak a következõk: elõszezonban 20.-Euro/fõ, középszezonban 28.-Euro/fõ, fõszezonban pedig 36.-Euro/fõ, ezek az árak félpanzióval vagy büfféreggelivel/ értendõk.
Természetesen komoly érdeklõdés esetén további üzleti tervekkel és számokkal állunk a tisztelt leendõ vevõ rendelkezésére. A beruházás várható megtérülési ideje / feltételezve az eddigi magas szakmai munka töretlenségét/ 8 - 9 év.
A vétel elsõsorban szakmai befektetõknek ajánlott. Lehetõség van a cég megvásárlására is/ amely egyedüli tulajdonosa a szállodának/.
A vétel ár a szálloda teljes berendezését, eszközeit és a ,, good will\\\'-t tartalmazza.További szállodák,hotelek,nagyértékü ingatlanok a honlapunkon a szállodáknál,nagyértékü ingatlanoknál,projektcsomagoknál,és az investmennél a honlapunkon megtekinthetők.
Ár: 310 millió Ft  (968 750 EUR)
Részletekért kattintson ide


SZ-PR-163 /  

 
Leírás:
BEFEKTETŐK FIGYELEM!
Eladásra kínáljuk Zala megye egyik gyöngyszemét a 21.254 m2 területen fekvő, ebből 2565 m2 horgásztó, vendégházzal, mellék épülettel rendelkező ,csodálatos környezetben lévő birtokot. A vendégház, teljesen felújított, 776 m2,+a kerti létesítmények /pergolák, faházak/ kb.70 m2. Melléképület 10x7 m kétszer, ehhez 6x7 m ikergarázs, valamint 4x8 m úszómedence.
Főépület: Földszint kb.70 m2-es társalgó, mellette konyha,spájz, fürdőszoba, iroda. Különleges kiképzésű lépcső és akvárium galéria korláttal. A társalgó tartozéka kettő darab 3x1m-es gránit- asztal.

Első emeleten négy szoba, mindegyik fürdőszobával, társalgóval – benne gránitasztal - ,mellette galéria, melyről a földszintre, és az alatta lévő akváriumba lehet lelátni. Második emeleten három szoba ,

fürdőszoba, konyha, társalgó, télikert

és egy nagy terasz, különleges kilátással a Kis-Balatonra madárvilágára.

Az akvárium a földszinti társalgó alatt kb. 300 m3 nagyságú, amelyet a Kis-Balatonnal össze

lehetne nyitni. Össz:9 szoba 20 főnek szállás.

Az akváriumot led lámpák világítják meg.

A főépület szárnyában / 140 m2/ biliárd terem, szauna, a felső szinten két szoba, fürdőszoba, előszoba van.

Az épülethez északról egy ikergarázs, délről egy fürdőmedence / a padozatában fűtőcsövek beépítve / csatlakozik.

A tótól északra lévő melléképületben, -36m2- egy szoba, fürdőszoba, főzőfülke és egy raktár található. A tó halállománya: harcsa, ponty, süllő, kárász, keszeg.

Az ingatlantól 6km-re a sármelléki nemzetközi repülőtér, 11km-re az M7-es autópálya

20km-re Keszthely, 16km-re Zalakaros termálfürdő és 18km-re Hévíz termálfürdő található.

A környéknek rendkívüli gímszarvas állománya van, ezenkívül őz és vaddisznó, amelyek az udvarban is meg-meg fordulnak.

Az épülettől 400m-re 45-50 C fokos termálkút van, kb. 400m3 édesvizet vizet ad naponta.

Páratlan lehetőség akár magán birtoknak, vagy vendéglátásnak stb.
Ár: 450 millió Ft  (1 406 250 EUR)
Részletekért kattintson ide


SZ-24 / eladó+  

 
Leírás:
Visegrádon a Dunakanyar szívében, a Fellegvár és a Salamon-torony szomszédságában, eladó egy eredetileg 1872-ben épített, majd a mai kor legmodernebb technológiai megoldásaival és minőségi anyagokkal újjáépített romantikus stílusú kastélyszállót. A 3752 nm-es hatalmas, Dunára panorámás telken jelenleg két restaurált épület található, összesen 1000 nm-es hasznos területtel. A lenyűgöző fő épületben 13 db szoba –mindegyik saját fürdőszobával - került kialakításra, továbbá itt kapott helyet a meleg konyhás étterem és egy bár is. Az épület alatt egy boltíves pince is található. A szintén felújított melléképületben 2 szinten, összesen 7db szoba található, melyekhez szintén saját fürdőszoba tartozik. Ebben az épületben került kialakításra a kávézó illetve a fürdőház, melyben szauna, jacuzzi kapott helyet, előtte napozóterasszal és a két épület között élvezhetik majd a vendégek a fűtött külső medencét. A terület mellett található 1050 nm-es telek szintén értékesítésre kerül, mely kiválóan alkalmas konferencia terem kialakítására fitness terem, borozó stb. ellátására egyaránt, melynek megépítésére jogerős építési engedéllyel rendelkezik a tulajdonos.
Az épület mögött egy sétány fut végig, saját forrás található a hegy aljában, a hegyoldalba nyúló ingatlan páratlan lehetőségeket nyújt a terület igényes és egyedi kialakításához.
Az épület hasznosítására több koncepció is rendelkezésre áll, többek között konferencia és wellness hotel, céges rendezvények és esküvők lebonyolítása, magánrezidencia stb.

Ár: 520 millió Ft  (1 625 000 EUR)
Részletekért kattintson ide


SZ-PR-170 / eladó+  

 
Leírás:
Fektessen be egy már nyereséges vállalkozásba!!
EXKLUZÍV 4 csillagos Bali hangulatot idéző Luxus BOUTIQUE HOTEL eladó AZ ARANYPARTON, a LEGMODERNEBB és LEGIGÉNYESEBB TECHNIKAI ÉS ÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁSOKKAL! A Hotel elegáns ÓDON VILLASORÁN található. Kiemelkedő adottságainak köszönhetően kiváló befektetési lehetőséget kínál.
Új építésű, 2018 tavaszán átadott, nyáron megkezdte működését mindig teltházzal, kiváló Sushi éttermi résszel üzemel.

A hotel kialakításnál elsődleges szempont a TERMÉSZETES ÉS LUXUS építőanyagok és berendezések kiválasztása volt. / természetes kő, olajfestmények,láva kőszobrok, ritka fa bútorok, HD tévé 4000 csatornával, ingyenes androidos mobiltelefonok a vendégek számára korlátlan internetes, és telefon hívásokkal./ A főépületen kívül található még rajta egy különálló, két emeletes épület is, ami elhelyezkedése és adottságai miatt rendkívül sok lehetőséget rejt magában.
A hotel bővíthető, wellness szolgáltatással kiegészíthető - erre már kész, különleges tervek állnak rendelkezésre. Ha minden a jelenlegi elképzelések alapján készül el az ingatlanon, ez a hotel Magyarországon egyedülálló lesz.
Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, további információra, alaprajzra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ez kuriózum luxus ingatlant, úgy hívja a Grandcenter Ingatlaniroda számát!
1.114 nm
Irány Ára 1.770.000 EURO
Jelenleg 18 kialakított szobával és további bővítési lehetőséggel rendelkezik.
Az ár teljes berendezéssel 2 M EUROÁr: 570 millió Ft  (1 781 250 EUR)
Részletekért kattintson ide


SZ-23 / eladó+  

 
Leírás:
Visegrádon eladó a Salamon–torony szomszédságában, A várhegy és a Duna között elhelyezkedő impozáns megjelenésű villa 3249 nm-es parkosított, ősfás telken, 604 nm hasznos alapterülettel rendelkezik, melyhez tartozik még két különálló ingatlan 1037 nm-es területtel. A villa épületében 9 szoba, 3 fürdőszoba, egyéb helyiségek lett kialakítva, melyek felsorolása az Otthon Centrum irodájában ill. a tanácsadónál megtekinthető. Az épületben lift beépítésének lehetőségét a felújítás során kialakították, de nem szerelték be. Támfalba a régi boros pince mellett egy új kisebb pincét is építettek a felújítás során. 4 autó tárolására alkalmas garázs a tájba illeszkedő stílusban, a régi várfal tövében található. Lapos, füvesített teteje különleges hangulatú, akár pihenő hely kialakítására is alkalmas. A park és udvar is igényes, sok egyedi kialakítással. Kövezett udvar, lépcsősor, füves teraszos udvarrészek váltják egymást. Az ingatlan különleges meglepetéseket tartogat a leendő tulajdonosa számára, de az elénk táruló Duna és a Börzsöny látványa azonnal lenyűgözi az udvarra belépő látogatót. Az eredeti állapotnak megfelelően, de a legmodernebb gépészettel és biztonsági megoldásokkal felszerelt. A rendkívüli adottságokkal rendelkező ingatlan magas támfallal védett udvara (mely építészetileg is indokolt) teljes diszkréciót biztosít az ott élőknek.
Az épület műemlékvédelem alatt áll, ezért egyeztetés után kisebb átalakítással akár panziónak vagy wellness szállónak is alkalmas, melyre a lehetőség adott.
Azoknak ajánlom megvételre a villát, akik luxus minőségben szeretnék a régi idők hangulatát élvezni ebben a patinás épületben, vagy kihasználva az épület történelmi lehetőségeit más célú hasznosításában látnak fantáziát.
Ár: 790 millió Ft  (2 468 750 EUR)
Részletekért kattintson ide


SZ-26 / eladó+  
 
Leírás:
Visegrádon frissen felújított sport, konfenrencia és wellness 4 csillagos szálloda eladó.
A Dunakanyar legszebb fekvésű szállodája, nyugodt, barátságos környezetben, a 352 méter magas Fekete-hegyen, Mátyás király Fellegvárának szomszédságában épült 1971-ben.
151 db kétágyas, tökéletesen felszerelt szobája, illetve lakosztálya kellemes kikapcsolódást biztosít. A szobákból kilátás nyílik az erdőre, a Dunakanyarra vagy a Fellegvárra.
7 db konferenciaterme kiválóan alkalmas kisebb-nagyobb családi és céges rendezvények, tréningek, koktél partik, árubemutatók, állófogadások és kiállítások lebonyolítására.
A szálloda 10249 nm-es telken fekszik, melyen az 5 szintes hotel 9684 nm összterületű.
Wellness szolgáltatások:
Szauna, infraszaúna, gõzfűrdõ, sokamra, illatos kamra, külső és belső fedett medencék, pezsgõfürdõ és kandallós pihenõ, squash, fitnesz
Kitüntetések, díjak:
Az év Wellness Szállodája
Az év Zöld Szállodája
Chain de Rotisseurs francia lovagrend díjával kitüntetett étterem
Ára:22 millió EUR

Ár: 6300 millió Ft  (19 687 500 EUR)
Részletekért kattintson ide 
GRANDCENTER Real Estate and Property Development