Project csomagok


Találatok szűkítése:

-111111 / eladó+  
 
Leírás:
Jász-Nagykun-Szolnok megyében közel a Tisza-tavi üdülőkörzethez gyógyfürdős településen, a helyi gyógyfürdőhöz közeli üdülőtelken megvalósítandó, jó hozamú idegenforgalmi beruházáshoz befektetőtársakat keresünk.
Tőkeigény: 150 millió ft + telekár

A beruházás tartalmaz egy pinceszinten megépítendő 200m2-es gyógyászati egységet, valamint a földszinten építendő 180 m2-es vendéglátó egységet (éttermet látványkonyhával + cukrászdát), továbbá 22 apartmant négy különböző szinten (földszint, emelet tetőtér). Ezek között van egyszobás és másfélszobás is, mindegyik rendelkezik teakonyhával, saját fürdőszobával és terasszal.
Az apartmanokból szándékunk szerint 12 db-ot eladnánk, az ebből származó eladási ár, valamint a gyógyászati és vendéglátó egység + a megmaradó 10 apartman üzemeltetési bevétele biztosítja a ráfordítások + a befektetett tőke megtérülését az üzemeltetés 4. évének végéig. A negyedik év után és az üzemeltetés további éveiben a beruházás hozama 47-50 millió ft évente.
A létesítményt két ütemben szándékozzuk megvalósítani. Az első ütem az üzembe helyezése után képes jövedelmet termelni, ami megteremti a második ütem és a teljes befejezés fedezetét. Az első ütem bekerülési költsége 170 millió ft, melyhez olyan befektetőt keresünk, aki fedezni tudja a 90 milliós hitel igénybevételéhez szükséges 60 milliós önerőt és a hitelfelvételhez szükséges feltételeket biztosítani tudja.Ár: 150 millió Ft  (483 871 EUR)
Részletekért kattintson ide 
GRANDCENTER Real Estate and Property Development