Project csomagok


Találatok szűkítése:

PR-07/a / eladó+  

 
Leírás:
Budapest I. ker.történelmi épülete mely a világörökség része, Budának, Ybl Miklós életművének is az egyik legszebb FIRENZEI neoreneszánsz ékköve ez a káprázatos Dunaparti Palóta.
1992-ben renoválták az épületet, így visszanyerte eredeti állapotát és eleganciáját. Európa egyik legszebb kaszinója talált otthonra benne, jelenleg pedig Budapest egyik legelegénsabb rendezvény helyszíneként üzemel .Az épület melletti lépcsőn keresztül közvetlenül megközelíthető az a dokk, ahová kisebb és nagyobb hajók kikötése is biztosított.A háznak saját éttermi konyhája van.
1879-ben épült, akkoriban Budapest egyik legöregebb utcájában, a Hosszúsoron. A gépház idõvel elavult, és így az épület a nagyközönség szórakoztatásában kapott kiemelkedõ szerepet, 1905-ben kávéházként építették újjá, majd 1913-ban zenepavilonná alakították át.
Palóta bruttó alapterülete 1455 nm, a falsíkok közötti hasznos alapterülete 2262 nm, a redukált területe 856 nm
Bérlerti díj 50.000 EUR/hó+Áfa
Nem aktuális!!
 
Részletekért kattintson ide


PR-PR-33 / eladó+  

 
Leírás:
Nem aktuális!! Eladó Budapest egyik legszebb részén, a Római parton zajló ingatlanfejlesztési projekt.
A 12 000 m2-en létrejövő beruházás a legteljesebb mértékben megfelel az egyre igényesebbé váló piac elvárásainak.
Az épülő üdülőpark a modern technológiák és az innovatív tervezés tökéletes ötvözete. A kivitelezés során a legújabb anyagok és technikák kerülnek felhaszálásra.
Mind a tervezés mind pedig a kivitelezés során nagy hangsúlyt kap a környezet és az ember harmónikus együttélése.
A létrejövő 40 üdülőegység kellemes szellős elrendezésben 4 épületben kap helyet kiemelten sok zöldterület között,lehetőséget biztosítva a sportolásra és a kikapcsolódásra,harmónikusan helyezve el az embert természetes környezetében.
A kert végében húzódó Duna kellemes panorámát és friss levegőt biztosít valamennyi leendő tulajdonos számára.
24 órás portaszolgálat gondoskodik a biztonságról.
Az üdülőegységek 55-120 m2 alapterületűek, praktikus megoldást kínálva a családoktól az egyedülállókig.
Minden üdülőegység saját terasszal illetve erkéllyel rendelkezik.
A gyermekek számára játszótér a kertben, a felnőttek számára sportolási lehetőség teszi kompakt megoldássá a komplexumot.
A jó tömegközlekedés illetve a szezonális hajóközlekedés könnyíti meg a város életébe való bekapcsolódást azok számára akik autó helyett más megoldást választanak.Besorolás Ü-III-N1 Építmény magasság 9.5 nm.Terepszint alatt és fölött 20 % a beépíthetőség.Szintterületi mútató 0.6 , zöld terület 60 %Nem aktuális.
 
Részletekért kattintson ide


IPCS-117 / eladó+  

 
Leírás:
Nem aktuális !!
Megkezdett Projekt eladó Siófokon !!
A komplexum az Ezüstparton közvetlenül a Balaton homokos déli partjánál található .

6 lakóépület, szálloda, konferenciaközpont, és wellness építhető . Az egyes épületekben összességében, 12 tágas apartman és 3 penthouse lakás van, az egy hálószobástól a három hálószobás 63 m2 – 115 m2 alapterületű lakásokig Valamennyi apartmanhoz tartozik egy további tárolóhelyiség és saját parkolóhely, valamennyi otthonnak saját erkélye vagy tágas terasza van, amelyek területe akár a 18 m2 is elérheti. Az épület egész kialakítás modern és dinamikus.

A 6 parti lakóépület panorámikus kilátással rendelkezik, mely egyrészt következménye az íves telepítésnek (telek északi határvonalának követése), másrészt az épületek tömegéből adódik. Az egyenként 15 lakást tartalmazó épület földszint + 4 szint + tetőterasz szintekből áll. Szintenként 3 lakás került elhelyezésre, különboző alapterülettel és ahhoz tartozó szobaszámmal.C és B épületek 70 % -os készültségű fokban van . A épület alapja elkészült, az összes többi épületek munkélatai még nem kezdödtek meg.( 3500 nm megépítve )
Érvényes építési engedélyel rendelkezik..
Telek területe:Vízparti 29682m2

Beépítettség: 8,96%(2660,70m2)<25%
Zöldterületi mutató: 61,37%(18216,34m2) >40%

Építménymagasság:(ld. a számítást!) 14,45m<14,50m


HOTEL ****négycsillagos szálloda létrehozása a cél mely 80 szobát, egy éttermet, valamint egy konferencia-központot foglal magában.
KLINIKA
Évonalbeli klinika létrehozására van lehetőség mely a
legmagasabb elvárásoknak is eleget tesz a fogászati, szemészeti, plasztikai
sebészeti valamint teljes testre kiterjedő diagnosztizálási elvárásoknak.

WELLNESS****
A wellness úszómedencéje 20 méter hosszú és 8 méter széles lesz 31ºC-os vízzel, továbbá két herbal-medencét szaunát és gőzkabint is fog tartalmazni. A szolgáltatások sorában masszázs, manikűr és pedikűr is szerepelni fog. 3 db 63 nm-es lakást az elöző tulajdonos ,magának megtart ,200 millió Ft értékben igényes ingatlan beszámításával eladó.
Valós jelenlegi értéke 2.5 millárd Ft !!!!!!
Eladási ára 550 millió Ft. !!

 
Részletekért kattintson ide


IPCS-PR-168 / eladó+  
 
Leírás:
Gyenesdiáson, Balatontól mindössze 200 méterre vidéki francia behatású új villa, igényesen berendezett apartmanokkal,valamint egy és két hálós lakásokkal együtt eladó. A teljes ingatlan alapterülete 700 nm.
A két szintes épületben 8 lakás található, az egyik 120, a másik 75 négyzetméter a többi 35 és 43 nm-esek. Tehermentes 100% magántulajdon.

Az új villa az otthoni kényelmet idéző,egyedi és közös nagy tetőtéri teraszokkal,ápolt kertrészek, pihenős-napozó teraszok, medence is található. Irányár egyben teljes berendezéssel 600 millió forint, illetve annak megfelelő Euro megállapodott árfolyamon.

Továbbá eladó egy Étterem, ami szintén ezen a településen a központi részén található, átlagos nem szezoni autóforgalom elhaladás 14000. Bent 60,kint 80- 100 fő egyszeri kiszolgálására alkalmas kerthelyiség, 1997-ben épült, 2012-ben felújított épület teljes berendezéssel, felszereléssel és 20 éves KFT.-vel együtt eladó. Ár: 150 millió forint.

Ár: 600 millió Ft  (1 666 667 EUR)
Részletekért kattintson ide


IPCS-1001 / eladó+  
 
Leírás:
Befektetőnek Eladó, Új komplett élelmiszergyártó üzem, teljesen automatizált, főleg exportra forgalmazó . 7500 nm-es telken , 1200 nm es csarnok és 600 nm-es irodaház épült meg.Ára 2.5 millió EURO , céggel együtt eladó. További információért kérem keressen minket telefonon, vagy e-mailon.
Ár: 799 millió Ft  (2 219 444 EUR)
Részletekért kattintson ide 
GRANDCENTER Real Estate and Property Development