Project csomagok


Találatok szűkítése:

T-03 / eladó+  

 
Leírás:
Eladva!!II./A kerületben egy 1490 m2-es építési telek eladó, az ingatlanra 6 lakásos társasházat lehet építeni, melyre jogerős építési engedéllyel van.
Projektcéggel együtt jogerős tervekkel, eladó !!!Amerikai és Francia iskolához közel,fedett pályás felvonó a lakásokig a teremgarázs szintjéről.

 
Részletekért kattintson ide


IPCS-117 / eladó+  

 
Leírás:
ELADVA!!Megkezdett Projekt eladó Siófokon !!
A komplexum az Ezüstparton közvetlenül a Balaton homokos déli partjánál található .

6 lakóépület, szálloda, konferenciaközpont, és wellness építhető . Az egyes épületekben összességében, 12 tágas apartman és 3 penthouse lakás van, az egy hálószobástól a három hálószobás 63 m2 – 115 m2 alapterületű lakásokig Valamennyi apartmanhoz tartozik egy további tárolóhelyiség és saját parkolóhely, valamennyi otthonnak saját erkélye vagy tágas terasza van, amelyek területe akár a 18 m2 is elérheti. Az épület egész kialakítás modern és dinamikus.

A 6 parti lakóépület panorámikus kilátással rendelkezik, mely egyrészt következménye az íves telepítésnek (telek északi határvonalának követése), másrészt az épületek tömegéből adódik. Az egyenként 15 lakást tartalmazó épület földszint + 4 szint + tetőterasz szintekből áll. Szintenként 3 lakás került elhelyezésre, különboző alapterülettel és ahhoz tartozó szobaszámmal.C és B épületek 70 % -os készültségű fokban van . A épület alapja elkészült, az összes többi épületek munkélatai még nem kezdödtek meg.( 3500 nm megépítve )
Érvényes építési engedélyel rendelkezik..
Telek területe:Vízparti 29682m2

Beépítettség: 8,96%(2660,70m2)<25%
Zöldterületi mutató: 61,37%(18216,34m2) >40%

Építménymagasság:(ld. a számítást!) 14,45m<14,50m


HOTEL ****négycsillagos szálloda létrehozása a cél mely 80 szobát, egy éttermet, valamint egy konferencia-központot foglal magában.
KLINIKA
Évonalbeli klinika létrehozására van lehetőség mely a
legmagasabb elvárásoknak is eleget tesz a fogászati, szemészeti, plasztikai
sebészeti valamint teljes testre kiterjedő diagnosztizálási elvárásoknak.

WELLNESS****
A wellness úszómedencéje 20 méter hosszú és 8 méter széles lesz 31ºC-os vízzel, továbbá két herbal-medencét szaunát és gőzkabint is fog tartalmazni. A szolgáltatások sorában masszázs, manikűr és pedikűr is szerepelni fog. 3 db 63 nm-es lakást az elöző tulajdonos ,magának megtart ,200 millió Ft értékben igényes ingatlan beszámításával eladó.
Valós jelenlegi értéke 2.5 millárd Ft !!!!!!
Eladási ára 550 millió Ft. !!

 
Részletekért kattintson ide


-111111 / eladó+  
 
Leírás:
Jász-Nagykun-Szolnok megyében közel a Tisza-tavi üdülőkörzethez gyógyfürdős településen, a helyi gyógyfürdőhöz közeli üdülőtelken megvalósítandó, jó hozamú idegenforgalmi beruházáshoz befektetőtársakat keresünk.
Tőkeigény: 150 millió ft + telekár

A beruházás tartalmaz egy pinceszinten megépítendő 200m2-es gyógyászati egységet, valamint a földszinten építendő 180 m2-es vendéglátó egységet (éttermet látványkonyhával + cukrászdát), továbbá 22 apartmant négy különböző szinten (földszint, emelet tetőtér). Ezek között van egyszobás és másfélszobás is, mindegyik rendelkezik teakonyhával, saját fürdőszobával és terasszal.
Az apartmanokból szándékunk szerint 12 db-ot eladnánk, az ebből származó eladási ár, valamint a gyógyászati és vendéglátó egység + a megmaradó 10 apartman üzemeltetési bevétele biztosítja a ráfordítások + a befektetett tőke megtérülését az üzemeltetés 4. évének végéig. A negyedik év után és az üzemeltetés további éveiben a beruházás hozama 47-50 millió ft évente.
A létesítményt két ütemben szándékozzuk megvalósítani. Az első ütem az üzembe helyezése után képes jövedelmet termelni, ami megteremti a második ütem és a teljes befejezés fedezetét. Az első ütem bekerülési költsége 170 millió ft, melyhez olyan befektetőt keresünk, aki fedezni tudja a 90 milliós hitel igénybevételéhez szükséges 60 milliós önerőt és a hitelfelvételhez szükséges feltételeket biztosítani tudja.Ár: 150 millió Ft  (468 750 EUR)
Részletekért kattintson ide


IPCS-PR-169 / eladó+  

 
Leírás:
BALATON KÖZELI VENDÉGHÁZ- ÉS SZABADIDŐKÖZPONTf, estői környezetben Eladó!
Az épületegyüttes 2012-ben teljes körű felújításon esett át, több épületből áll
, saját tulajdonú földekkel határolt, mely alkalmas saját használatra, de vendéglátói tevékenység folytatására is.
A komplexumon a lakóépületek mellett a következők is megtalálhatók:
Kültéri szauna központ, merülő dézsával ( infra és finn szauna)
110 nm-es jóga illetve rendezvényterem
Impozáns borospince
Barbecue sarok
Fedeles lovarda
Sportpályának alkalmas terület
Az épületek fűtése pellettel történik, a meleg víz ellátásra napkollektorok segítenek rá.
Víz saját fúrt kútból jön, a folyamatos vizsgálatok bizonyítják kitűnő minőségét.
Szobák száma: főépületben: 19
torony részben: 2
privát részben: 5
Lakó és kiszolgáló épületek: 1246,6 m2
Mellék és gazdasági épületek: 1377,0 m2
Kiváló helyszín különböző rendezvényeknek,
A Balaton közelsége az igényesen felújított strandok csupán 8-12 km-re találhatóak.
Épületekben kényelmes 1-4 fős szobák vannak különálló fürdőszobákkal, szobák egy része apartman jellegű. A hallban egy gyönyörű cserépkályha található, amely a téli hideg napokon felmelegíti az egész épületet. Kültéri szauna és jacuzzi is található
Konferenciatermek : 60 főig megoldható
A komplexumhoz tartozik 2 legelő.
Opcionálisan 10 ha termőfölddel is rendelkezünk, mely a fenti árban nem szerepel.


Ár: 396 millió Ft  (1 237 500 EUR)
Részletekért kattintson ide


IPCS-PR-168 / eladó+  
 
Leírás:
Gyenesdiáson, Balatontól mindössze 200 méterre vidéki francia behatású új villa, igényesen berendezett apartmanokkal,valamint egy és két hálós lakásokkal együtt eladó. A teljes ingatlan alapterülete 700 nm.
A két szintes épületben 8 lakás található, az egyik 120, a másik 75 négyzetméter a többi 35 és 43 nm-esek. Tehermentes 100% magántulajdon.

Az új villa az otthoni kényelmet idéző,egyedi és közös nagy tetőtéri teraszokkal,ápolt kertrészek, pihenős-napozó teraszok, medence is található. Irányár egyben teljes berendezéssel 600 millió forint, illetve annak megfelelő Euro megállapodott árfolyamon.

Továbbá eladó egy Étterem, ami szintén ezen a településen a központi részén található, átlagos nem szezoni autóforgalom elhaladás 14000. Bent 60,kint 80- 100 fő egyszeri kiszolgálására alkalmas kerthelyiség, 1997-ben épült, 2012-ben felújított épület teljes berendezéssel, felszereléssel és 20 éves KFT.-vel együtt eladó. Ár: 150 millió forint.

Ár: 600 millió Ft  (1 875 000 EUR)
Részletekért kattintson ide


IPCS-1001 / eladó+  
 
Leírás:
Befektetőnek Eladó, Új komplett élelmiszergyártó üzem, teljesen automatizált, főleg exportra forgalmazó . 7500 nm-es telken , 1200 nm es csarnok és 600 nm-es irodaház épült meg.Ára 2.5 millió EURO , céggel együtt eladó. További információért kérem keressen minket telefonon, vagy e-mailon.
Ár: 799 millió Ft  (2 496 875 EUR)
Részletekért kattintson ide 
GRANDCENTER Real Estate and Property Development