Project csomagok


Találatok szűkítése:

PR-07/a /  

 
Leírás:
Az eladása már sajnos nem aktuális!!
Budapest I. ker.történelmi épülete mely a világörökség része, Budának, Ybl Miklós életművének is az egyik legszebb FIRENZEI neoreneszánsz ékköve ez a káprázatos Dunaparti Palóta.
1992-ben renoválták az épületet, így visszanyerte eredeti állapotát és eleganciáját. Európa egyik legszebb kaszinója talált otthonra benne, jelenleg pedig Budapest egyik legelegénsabb rendezvény helyszíneként üzemel .Az épület melletti lépcsőn keresztül közvetlenül megközelíthető az a dokk, ahová kisebb és nagyobb hajók kikötése is biztosított.A háznak saját éttermi konyhája van.
1879-ben épült, akkoriban Budapest egyik legöregebb utcájában, a Hosszúsoron. A gépház idõvel elavult, és így az épület a nagyközönség szórakoztatásában kapott kiemelkedõ szerepet, 1905-ben kávéházként építették újjá, majd 1913-ban zenepavilonná alakították át.
Palóta bruttó alapterülete 1455 nm, a falsíkok közötti hasznos alapterülete 2262 nm, a redukált területe 856 nm
Bérlerti díj 50.000 EUR/hó+Áfa
Nem aktuális!!
 
Részletekért kattintson ide


PR-PR-33 /  

 
Leírás:
Nem aktuális!! Eladó Budapest egyik legszebb részén, a Római parton zajló ingatlanfejlesztési projekt.
A 12 000 m2-en létrejövő beruházás a legteljesebb mértékben megfelel az egyre igényesebbé váló piac elvárásainak.
Az épülő üdülőpark a modern technológiák és az innovatív tervezés tökéletes ötvözete. A kivitelezés során a legújabb anyagok és technikák kerülnek felhaszálásra.
Mind a tervezés mind pedig a kivitelezés során nagy hangsúlyt kap a környezet és az ember harmónikus együttélése.
A létrejövő 40 üdülőegység kellemes szellős elrendezésben 4 épületben kap helyet kiemelten sok zöldterület között,lehetőséget biztosítva a sportolásra és a kikapcsolódásra,harmónikusan helyezve el az embert természetes környezetében.
A kert végében húzódó Duna kellemes panorámát és friss levegőt biztosít valamennyi leendő tulajdonos számára.
24 órás portaszolgálat gondoskodik a biztonságról.
Az üdülőegységek 55-120 m2 alapterületűek, praktikus megoldást kínálva a családoktól az egyedülállókig.
Minden üdülőegység saját terasszal illetve erkéllyel rendelkezik.
A gyermekek számára játszótér a kertben, a felnőttek számára sportolási lehetőség teszi kompakt megoldássá a komplexumot.
A jó tömegközlekedés illetve a szezonális hajóközlekedés könnyíti meg a város életébe való bekapcsolódást azok számára akik autó helyett más megoldást választanak.Besorolás Ü-III-N1 Építmény magasság 9.5 nm.Terepszint alatt és fölött 20 % a beépíthetőség.Szintterületi mútató 0.6 , zöld terület 60 %Nem aktuális.
 
Részletekért kattintson ide


IPCS-81 /  

 
Leírás:
Ingatlan eladása nem Aktuális!!
Eladó Budapest szívében, az V.kerület egyik sétáló utcájától pár méterre, az egyik legszínvonalasabb 8 luxus lakásból álló apartmanháza. Az 1846-ban épített eklektikus háromszintes ház, keleti fekvésű gyönyörű homlokzatával, míves belső tereivel hamisítatlan nagypolgári életérzést ad lakói számára. A 2010-ben teljes körű felújítást után Budapest egyik legszebb, XXI-eik századnak megfelelő apartman háza lett. Az apartman háztól egy percre található a 2-es metró, 3-as metró, villamos, autóbusz, taxiállomás. Az ingatlan közvetlen közelében őrzött, fedett parkoló ház van. A utca egyirányú, alacsony közlekedésű, csendes hangulatú.
Az ingatlan egységes, egy tulajdonban van. Ez lehetővé teszi a tulajdonos számára a különbféle tevékenységi körök, funkciók kialakítását. Ingatlanon belül nincs szomszéd, nincs más tulajdonos.
Az apartman ház igényes üzletemberek és diplomaták részére kínál otthont.
Lakások 50,7m2-től a 97 m2-ig találhatók. Mindegyik lakás igényes bútorozást kapott. Bérbeadás 900 Euró+Áfa-1800 Euró+ Áfa. Pince szint nettó terület: 151,09 nm, itt egy teakonyhás közösségi tér, mosókonyha, valamint egy házimozi kerül kialakításra, a lakók részére. Földszint nettó terület: 166,71 nm, plusz udvar 9 nm.Első emelet nettó terület: 165,11 nm. Második emelet nettó terület: 175,14 nm. Tetőtér nettó terület: 149,15 nm (1,9 m magasság feletti terület). Bruttó szintterület: 1218 nm. Nettó szintterület: 807 nm.

 
Részletekért kattintson ide


IPCS-1001 / eladó+  
 
Leírás:
Befektetőnek Eladó, Új komplett élelmiszergyártó üzem, teljesen automatizált, főleg exportra forgalmazó . 7500 nm-es telken , 1200 nm es csarnok és 600 nm-es irodaház épült meg.Ára 2.5 millió EURO , céggel együtt eladó. További információért kérem keressen minket telefonon, vagy e-mailon.
Ár: 799 millió Ft  (2 219 444 EUR)
Részletekért kattintson ide 
GRANDCENTER Real Estate and Property Development