Fejlesztési területek


Találatok szűkítése:

T-13 /  

 
Leírás:
Az eladása már sajnos nem aktuális!! Eladó vagy Kiadó a Rómain, Duna parton, 5346nm-es téglalap alakú füvesített, belső úthálózattal ellátott üdülőövezeti telek, teljes közművel, ár: netto 4000EUR/hó. A telken van egy 1973-ban épült monolit vasbeton szerkezetű, tégla kitöltő falazatú felújítandó épület, mely felújítás után szállodaként is üzemeltethető. Tartozik hozzá 2 úszómedence, a telken termálvíz lehetőség van. A telek bérleti ára a megtekintett állapotra vonatkozik. Felvállalja a tulajdonos azt is, hogy a telken lévő ingatlant felújítja, természetesen akkor más a bérleti díj összege, melyről tárgyalni kell!!
Besorolás: Ü-III-N/1
ha árvíz van, az elönti a telket, fel kell tölteni a területet, vagy valamilyen más technológiával megoldani a védelmet, ezt a környéken már sikeresen alkalmazták.

 
Részletekért kattintson ide


IFP- / eladó+  

 
Leírás:

Befektetőnek eladó Keszthelyen, 10210m2 telken lévő, befektetési ingatlan, jelenleg 5500 m2-nyi ingatlan található rajta. Az épület statikailag nagyon masszív állapotban van, akár további szintek is ráépíthetőek, vagy elbontása után közel 200 db lakás építhető.
A szerkesztés alatt lévő rozsdaövezeti törvény miatt az ingatlan értékében jelentős növekedés várható.
Az ingatlan Keszthely központjában, kiemelten jó, környezetben, könnyen megközelíthető helyen, aszfaltozott,
közművesített úton helyezkedik el.
A várostól 10 km-re található a Sármelléki Nemzetközi repülőtér.
Az értékelt ingatlan a város kiemelt lokációjában jelentős kereskedelmi és idegenforgalmi környezetben, 500m-re a város központjában helyezkedik el.
Jelenleg folyamatban van az építési engedély megszerzése, mellyel kb. 15-16.000 m2-nyi értékesíthető lakást lehet a területre építeni, jelenlegi tervek alapján 5 épülettömbben, de beruházási kedv szerint akár tömbönként további 2-2 ütemre osztható a kivitelezés, így akár 10 ütemben is megvalósítható.Igény szerint alkalmas akár logisztikai központ, gyártóüzem, vendéglátóipari-szórakoztató egység (pl. aquapark),hotel,építésére.
A terület akár munkásszállónak is jó lehet, amire most nagyon kedvező állami támogatás kapható, akár részben vagy egészben bérlakásként is (nagyon kevés a kiadó lakóingatlan a környéken). Rendkívül nagy igény van a környéken az albérletekre, melyet nemcsak a helyi lakosság, hanem a régióban dolgozó nagyszámú vendégmunkások is alátámasztanak.
További fejlesztési célok lehetnek a fentieken kívül például: idősek otthona (különlegesen nagy kereslet jelentkezik külföldi ellátottak számára, külföldi biztosító általi követelmények alapján felépített és üzemeltetett intézményként, hosszú távon garantáltan kiemelkedő hozammal), szálloda, élménypark, konferencia központ, többfunkciós épület együttes, kereskedelmi egység, logisztikai központ, raktárbázis, stb.
Az ingatlan szinte mindegyik célra tökéletesen megfelel, ugyanis nagyon közel van hozzá: a regionális kórház , mentőállomás , a Balaton part közelben , gyógyszertár (kb. 100 m), posta (kb. 100 m), bevásárlási lehetőség (100-300 m), buszmegálló (50 m), vasútállomás (kb. 800 m), világhírű hévízi termáltó (5 km), nemzetközi repülőtér (Sármellék, kb. 15 km), szlovén határ (kb. 65 km), osztrák határ (kb. 65 km).
A szerkesztés alatt lévő rozsdaövezeti törvény miatt az ingatlan értékében jelentős növekedés várható,
Köztudott, hogy a rozsdaövezeti területekre még sokkal kedvezőbb feltételek vannak biztosítva már jelenleg is biztosítva, mint a normál telkek esetén, ezzel is csökkentve az adminisztrációs és adóterheket, és felgyorsítva a tervezési, kivitelezési, értékesítési szakaszt. Továbbá, a rozsdaövezeti területekre vonatkozóan várhatóak a kormány már bejelentette, hogy újabb könnyítéseket fog eszközölni, a fejlesztések fellendítése érdekében.
A Keszthelyi Önkormányzat részéről október elején megadta a hivatalos nyilatkozatot is, miszerint ők felterjesztették az illetékes központi hatóság felé, rozsdaövezeti területként történő besorolásra.
Ára 1 milliárd FT + 0% Áfa


Ár: 1000 millió Ft  (2 777 778 EUR)
Részletekért kattintson ide 
GRANDCENTER Real Estate and Property Development