Fejlesztési területek


Találatok szűkítése:

IFP-22 /  
 
Leírás:
Eladó Somogy megyében Karádon műemléki védettség alatt álló volt kúria épület és a hozzá tartozó ingatlan együttes. A felújítandó, fejlesztést igénylő ingatlan-csoportot az eladó értékesíteni kívánja, melynek részletes adatait az alábbiakban kívánjuk ismertetni.
Ingatlan-nyilvántartási adatok:
Művelési ága: kivett lakóház (3 db) és udvar
Terület nagysága: 4093 m2
Az ingatlanon található egyik épület műemléki védettségű.
Az ingatlan jellemzői:
Karád község a Balatontól, Balatonlellétől 17 km-es távolságra helyezkedik el.
A fenti ingatlanok Karád község közigazgatási területén, a település központjában annak egyik főutcáján helyezkednek el.
A kúria épületét 1828 és 1838 között építtette Kopácsy József veszprémi érsek. 1890-ben az épületet felújították és kibővítették, további épületrészeket építettek hozzá. A tetőszerkezetében és belső tornácos kialakításában egységes épület a korábbi évtizedekben községháza és jegyzői lak-ként is működött. Az utóbbi években a műemléki épületet, valamint a XX sz. második felében az udvarban épített kétszintes toldalék épületet varrodaként hasznosították.
Jelenleg az épületek használaton kívül állnak, átalakításukat, felújításukat, korszerűsítésüket tervezzük.
A fenti három ingatlanra vonatkozóan elkészült egy teljes körű átépítési, átalakítási tervdokumentáció, mely szerint egy vendéglátásra alkalmas panzió, apartmanház, étterem és wellness központ kerülne kialakításra. A benyújtott terveket a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal engedélyezte.
Az elkészült tervek szerint a kúria épület földszintjén és tetőterében valamint az újabb építésű vb-vázas épület földszintjén, I. emeletén és az utólagos magas tető kialakításával a tetőterében apartmanok alakíthatók ki. Az épület földszintjén továbbá a szükséges közösségi és üzemeltetési helyiségek kapnának helyet. A kúria épület boltozatos pinceszintjében az alagsorban étterem-borozó illetve egyéb wellnes, sport szolgáltatások kialakítására nyílik lehetőség az elkészült engedélyes tervek alapján.
Beépítési adatok:
Telek terület: 4093 m2
HÉSZ szerinti beépíthetőség: 40 %
A telek jelenlegi beépítettsége: 1668,5 m2 40,8 %
A telek tervezett beépítettsége: 1592,6 m2 38,9 %
Az épületek jelenlegi hasznos alapterülete: Pinceszinten 498,0 m2
Földszinten 1354,2 m2
Emeleten 583,0 m2
Összesen: 2435,2 m2
A tervezett átalakítás, felújítás után az épületek hasznos alapterülete utólagos tetőtér beépítéssel: Pinceszinten 498,0 m2
Földszinten 1354,2 m2
Emeleten 583,0 m2
Tetőtérben 1128,7 m2
Összesen: 3563,9 m2
A tervek szerint az épületekben összesen 47 db szoba (apartman) 94 férőhellyel illetve azok kiszolgálásához szükséges vendéglátó, wellness és egyéb helyiségek lesznek kialakíthatók.
Hasznosítás:
A meglévő részben műemléki épületek felújításával, átalakításával egy olyan korszerű vendégfogadásra alkalmas panzió, apartmanház jöhet létre, mely a térség meghatározó létesítménye lehet. A telek be nem épített része a tervek szerint pihenőkert és udvari medence kialakítására nyújt lehetőséget.
A műemléki épület felújításához illetve idegenforgalmi szálláshelyek fejlesztéshez jelentős nagyságrendű hazai és európai uniós fejlesztési támogatást lehet igénybe venni.
Cég korábban pályázatott nyújtott be az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft-hez. a Kúria épület felújítására, minőségi szálláshely fejlesztésére.
Az elkészült pályázati dokumentáció és tervek alapján a 47 szobás wellnes panzió jelenleg meglévő épületekből teljes felszereléssel kb. 500 millió forintos költséggel alakítható ki. 2009. évben a benyújtott pályázata alapján a szálláshely fejlesztésére, kialakítására 30 %-os mértékű azaz 150 millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyert el. A pénzügyi gazdasági válság miatt a pályázat során nyitva álló határidőig a cégünk a kivitelezést és a megvalósítást nem kezdte meg, így a pályázati összeg lehívására nem nyílt lehetőség. Jelenleg egy ugyanilyen feltételekkel és paraméterekkel rendelkező újabb pályázat benyújtására van lehetőség. Értékesítés esetén a korábban elkészített nyertes pályázati dokumentációt is átruházza a cég a vevőre.
Cég a fenti ismertetőben szereplő ingatlant az engedélyes tervekkel, pályázati dokumentációval együtt értékesíteni szeretné.
Esetleges további kérdésekben állunk az érdeklődők rendelkezésére:


Ár: 55 millió Ft  (170 279 EUR)
Részletekért kattintson ide


IFP-56 / eladó+  

 
Leírás:
Fót- Mogyoród határánál, Újpalotától 8 km-re, az M3-as elsõ Hungaroringi kijáratánál, 8 hektáros (80000nm) átminõsítés alatt álló ipari-kereskedelmi földterület ( GKSZ4- övezet) eladó 2200Ft/nm irányáron. Fót felõl szomszédos földterületek lakóövezetnek vannak nyilvánítva. Mogyoród felõl egyrészrõl zártkertek, másrészrõl a szomszédos GKSZ4-es földterületek, valamint a Fóti út ölelik körül. Közmûvek a telek elõtt található. Közelben található a most épült filmgyár, Mandula Petra teniszklubja, valamint itt épül az Anivet Kft. új üzletközpontja. Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét kérem hivjon az alábbi telefonszámon tel.:06 20 37-37-035

Ár: 95 millió Ft  (294 118 EUR)
Részletekért kattintson ide


IFP-160 / eladó+  

 
Leírás:
Kiskunfélegyházán a Csongrádi úton, a belterület és az elkerülő út között 2,3 ha nagyságú ipari övezeti besorolási telephely műhelyekkel irodákkal, szociális helyiségekkel együtt eladó.
A telephely korábban lakatosipari üzemként működött, az épületek kialakítása ennek megfelelő. A műhely épületek acél váz szerkezetű csarnokok, melyekben alulról vezérelt híddaruk is találhatók.
Az alábbi épületek található a telephelyen.
I.műhely épület 1230 m2
II.műhely épület 870 m2
III.acél vázas szín 650 m2
IV.raktáröltöző, fürdő 370 m2
V.iroda, étkező, rakt 310 m2
Összesen: 3430 m2
A telephely elektromos árammal és vezetékes gáz közművel ellátott, a víz vétel saját mélyfúrású kútból biztosított.
Az ingatlan alkalmas lehet bármely termelő üzem, vagy raktározási logisztikai bázis kialakítására.
Ár: 150 millió Ft  (464 396 EUR)
Részletekért kattintson ide


IFP-59 / eladó+  
 
Leírás:
Veszprém megyében Balatonkenesén,Termálfürdő-komplexum / Gyógyfördő-Welness-Gyógyászat -Élményfürdő /PROJEKTJE ,Eladó .Ingatlanra érvényes építési engedély lett kiadva ,szükséges Vízügyi Hatósági engedélyekkel rendelkezik.
Az ingatlan Balatonkenesén található.
Balatonkenese nagyközség a Balaton keleti medencéjében, Veszprém megyében a Balatonalmádi kistérségben található.

Beépítetlen terület,belterület
Földrészlet teljes területe: 8.753 m2 ,
A telek összközműves: villany, csatorna, gáz, víz közművekkel rendelkezik.
168.000.000 Ft .+ Áfa
Bövebb információért ,vegye fel velünk a kapcsolatot.


Ár: 168 millió Ft  (520 124 EUR)
Részletekért kattintson ide


IFP-15 / eladó+  

 
Leírás:
Fantasztikus üzleti ajánlat!!Budapesten a IX. kerületben.a leendő kongresszusi központ közelében
Budapesti Hotel, létesítéséhez szükséges,(lejárt engedéllyel ) üres telek,eladó.8600 nm építhető be a ,területre, 894 nm-es telken.86 szobás,48 autó parkolására alkalmas, Hotel építhető.Diszkont Hotel esetén még több szoba kialakítható.

A területre bármilyen más projekt is építhető ( lakások,iródaház stb )
1.000.000 Euró+Áfa
Ár: 310 millió Ft  (959 752 EUR)
Részletekért kattintson ide


IFP-26 / eladó+  

 
Leírás:
Festői környezetben, Nógrád megyében, eladó
400 000 m2 fejlesztési terület építhető rá lakópark( családi házak és nyugdíjas luxus lakások.
Gyönyörű kilátással 100 üdülőház mellett eladó 30 hektár beépítésre váró külterület , horgásztóval, patakokkal., valamint közel 10 hektár zöldövezetnek, parknak való terület egybefüggően..Azonnali epitésre alkalmas, a talaj nem sziklás.
Villany van, de folyó víz meg nincs, ásott kutak vannak.
A 100 ház tulajdonosai hozzájárulnak a víz felvezetésének költségeihez(2 km) A területet jó minőségű aszfalt úton lehet megközelíteni.
A területre 234 családi ház 1000 m2 és kerttel van tervezve, valamint úthálózat, üzlethálózat,
iskolák, templom, szabadidő eltöltésére való park,es 50 lakasos luxus nyugdíjasoknak való apartmanház, egészségügyi ellátással, étteremmel,uszodával, teniszpályával.
Egy egész város építhető, Budapesttől 70 km-re,közel az autópályához 5 percre, Budapesthez 35-40 percre. egyedülálló ajánlat az országbanA területet részenként is meg lehet venni és fejleszteni

Ár: 320 millió Ft  (990 712 EUR)
Részletekért kattintson ide 
GRANDCENTER Real Estate and Property Development