Egyéb ingatlan befektetések


Találatok szűkítése:

PR-17 / eladó+  

 
Leírás:
1.9 milliárd FT Budapesten , Világszinvonalú Aquapark (élményfürdő) engedélyekkel,tevekkel kivitelezés nélkül 6 millió euroért eladó.Teljes kivitelezéssel együtt 15 millio euro
Az eladása már sajnos nem aktuális!!

 
Részletekért kattintson ide


PR-07 /  

 
Leírás:
Budapest I. ker.történelmi épülete mely a világörökség része, Budának, Ybl Miklós életművének is az egyik legszebbFIRENZEI neoreneszánsz ékköve ez a káprázatos Dunaparti Palóta.
1992-ben renoválták az épületet, így visszanyerte eredeti állapotát és eleganciáját. Európa egyik legszebb kaszinója talált otthonra benne, jelenleg pedig Budapest egyik legelegénsabb rendezvény helyszíneként üzemel .Az épület melletti lépcsőn keresztül közvetlenül megközelíthető az a dokk, ahová kisebb és nagyobb hajók kikötése is biztosított.A háznak saját éttermi konyhája van.
1879-ben épült, akkoriban Budapest egyik legöregebb utcájában, a Hosszúsoron. A gépház idõvel elavult, és így az épület a nagyközönség szórakoztatásában kapott kiemelkedõ szerepet, 1905-ben kávéházként építették újjá, majd 1913-ban zenepavilonná alakították át.
Palóta bruttó alapterülete 1455 nm, a falsíkok közötti hasznos alapterülete 2262 nm, a redukált területe 856 nm Az eladása már sajnos nem aktuális!!

 
Részletekért kattintson ide


IEB-PR-172 /  

 
Leírás:
Az eladása már sajnos nem aktuális!! Befektetési célra ajánlanánk, egy gyögyörű birtokot, Ökoparkot a Nyugat-Mecsek lankái mellett. Létrehozásának célja a térség kiváló természeti adottságain alapuló turizmus fejlesztés a turisztikai szolgáltatások,(egész évben üzemelő vendégházak, étkezés, túrázási lehetőség, kirándulás, programszervezés, vadásztatás, lovaglás,rendezvények, stb.
A birtok 19 hektáron elhelyezkedő túristaközpont egy minden igényt kielégító egységgé nőtte ki magát az elmúlt években. A komplexumban összesen öt vendégház található, melyek alkalmasak táboroztatásra, csoportos kikapcsolódásra, esküvők, rendezvények stb. szervezésére, de aki csak pihenni szeretne, az megteheti a medencés-, szaunával és jakuzzival ellátott vendégházban. Az ellátás részben vendégházanként is, de nagyrészt az étteremből megoldott.
A terület teljesen közművesített. A birtokon állatállomány , és gépállomány is van.
Szállás és vendéglátással összefüggésben: 12 épület, 2128 nm beépítéssel. Gazdasági épületek, fedeles lovarda, húsfeldolgozó: 7 épület, 2917 nm beépítéssel. A szállásokon 65 fő, pótágyazva 75 személy fér el, jurtáinkban összesen 40 vendéget tudunk elhelyezni.
Télen 150-160, nyáron 300-400 személyt is le tudunk ültetni. Jelenleg a birtokot 14 fővel működtetjük, minden alkalmazott maradna.
Bevételi források: esküvők, céges rendezvények, családi/baráti találkozók, konferenciák, szálló vendégek, üdülő vendégek, csoportos és egyéni látogatók, nyári táborok, lovaglás, ló-bértartás, éttermi szolgáltatás, saját készítésű állati termékek, büfé, kitelepülések nagy rendezvényekre, vadásztatás, vadmegfigyelés…
Az eddig befektetett összeg cca.1,2 milliárd Ft.
További információkért, kérem irodánkat keresse! 
Részletekért kattintson ide 
GRANDCENTER Real Estate and Property Development