Tisztelt Cég tulajdonos!

Célunk, küldetésünk, hogy hazánk vállalkozásait, önkormányzatait és civil szervezeteit vissza nem térítendő honi és uniós pályázati támogatásokhoz segítsük. Eredményes tevékenységünket felkészült és jelentős szakmai háttérrel rendelkező munkatársaink biztosítják.

Széles körű, átfogó szolgáltatáscsomagot kínálunk Önnek. Szerződött partnereinket a pályázás teljes folyamatán keresztül segítjük és támogatjuk, mely nemcsak a pályázati ötletgenerálás első lépéseit, hanem a személyre szabott pályázatfigyelést, a pályázathoz szükséges dokumentáció benyújtását és az elnyert pályázat utógondozását is magában foglalja.

Korszerű, folyamatosan frissített pályázatfigyelő rendszerünk segítségével személyre szabott lehetőségeket kínálunk, azért, hogy levegyük az Ön válláról a keresés, utánjárás és szelektálás terhét. Emellett pedig segítséget nyújtunk a pályázati kiírásokhoz kapcsolódó projektötletek és lehetőségek kidolgozásában, a pályázatok elkészítésében és a nyertes pályázati összegek lehívásában.

A minőségre a garanciát a referenciák, a bevezetett minőségirányítási rendszer, és az évek során számos szakmai díjjal kitüntetett stáb jelenti!

 

Pályázzon nálunk, hogy fellendítse vállalkozását!

 

Üdvözlettel:

Hortobágyi Péter

20/ 255-63-73

www.grandcenter.hu


 
GRANDCENTER Real Estate and Property Development