NAGY CÉLOK, MAGAS MINŐSÉG
 

 

A Grandcenter az a minőségi szolgáltató, aki a lakóingatlanok közvetítéséből nőtte ki magát az egészen nagy értéket képviselő  pari , mezőgazdasági , és kereskedelmi ingatlanok és egyéb projektek értékesítéséig.

A Grandcenter elkötelezett célja, hogy neve egyet jelentsen a minőséggel és a megbízhatósággal, melyet, magas hozamú, egyedi lehetőségekkel kíván megalapozni.

Nemzetközileg elismert befektetők, és befektetői csoportok részére kínál épülő és kész projekteket, a létező szinte összes területen az éttermek, szállodák, wellness központokon keresztül a nagy volumenű logisztikai, ipari, mezőgazdasági projektekig.

conatctinfo.jpgA befektetőknek érdeklődési körüknek megfelelő részletes projektcsomagot állítanak össze, melyben minden apró részletre kiterjedő információ, legfőképpen a projekt részletes leírása, hozama, megtérülése és vételára segít megalapozni az együttműködés sikerességét. Természetesen mindezt a legnagyobb diszkréció mellett.

A Grandcenter folyamatosan keresi azon befektetőket, akik Magyarországon, vagy az Unión belül szeretnének, magas hozamú, egyedi lehetőségeket megragadni!

 

Eladó / Kiadó Kereskedelmi Ingatlanok és Ingatlan Befektetések

 
GRANDCENTER Real Estate and Property Development