Hitelügyintézés

Hitelt felvenni a világ legegyszerűbb dolga,
jó hitelt felvenni viszont szinte művészet.

 

Mitől lesz jó egy hitel?

Engedjék meg, hogy rávezessem Önöket a válaszra. Egyszerű összehasonlításra kérem most Önöket. Ha belegondolnak abba, hogy milyen pénzügyi igényeik vannak és hogy milyen kész megoldások állnak rendelkezésre a különböző bankoknál, tudnak olyat mondani, ami maximálisan megfelel az Önök igényeinek? Tudnak egyáltalán olyan megoldást, aminek az összes feltételét ismerik? Ha tudnak is ilyet, belevágnának? Nem motoszkál Önökben a bizonytalanság, hogy "mi van, ha most aláírom és holnap még jobb ajánlatot látok?" ? Van türelmük elolvasni és értelmezni az apróbetűs részeket ott, a bank tárgyalójában, tollal a kezükben?

Valószínűleg már ráébredtek, hogy a jó hitel menedzselt. Vállaljuk, hogy az Ön megkeresése után felmérjük az Ön helyzetét és igényeit, ezután a TELJES magyar hitelszektor kínálatát szelektáljuk és az Önnek megfelelő megoldást választjuk ki. Közel harminc bankkal és hitelintézettel tudunk alkudozni és vitatkozni Ön helyett. Miután megtaláltuk az Önnek megfelelő megoldást, a futamidő alatt félévente újra és újra megvizsgáljuk, hogy az Ön hitelmegoldásánál akad-e kedvezőbb a piacon, és ha igen, Önt azonnal értesítjük. Vajon a banki ügyintéző miért nem hívja fel Önt, hogy az évekkel ezelőtt felvett elavult hitelén százezreket, milliókat foghatna, ha korszerűbb megoldásra váltaná?

Mi valóban az ügyfelekért dolgozunk.

Büszkén mondhatjuk el, hogy gyakorlatilag az összes magyarországi pénzintézet kiemelt partnerként kezel bennünket. Ezt egyrészt annak köszönhetjük, hogy csak reális igényeket viszünk el hozzájuk, másrészt pedig annak, hogy elégedett ügyfeleket generálunk, mert amit mi elvállalunk, azt véghez is visszük.

Hozzánk bármikor bizalommal fordulhat!

INFORMÁCIÓ
Hortobágyi Péter
20/255-63-73
h.peter@grandcenter.hu

 

Házak | Új építésű házak | Lakások | Új építésű lakások | Telkek | Kiadó lakások | Kiadó házak | Üzletek | Irodák
GRANDCENTER Ingatlanközvetítő Kft.