Hotel-panzió

GC-SZ-24 Érdeklődöm az ingatlan iránt
Ajánlja ismerősének
Nyomtatható változat
Kapcsolat

Office
20/ 37-37-035
info@grandcenter.hu

Környezet
Megye: Pest
Város: Visegrád
Panoráma: Panoráma
Fő paraméterek
Alapterülete: 1000 m2
Szoba: 20
Egyéb paraméterek
Megjegyzés
Az eladása már sajnos nem aktuális!! Visegrádon a Dunakanyar szívében, a Fellegvár és a Salamon-torony szomszédságában, eladó egy eredetileg 1872-ben épített, majd a mai kor legmodernebb technológiai megoldásaival és minőségi anyagokkal újjáépített romantikus stílusú kastélyszállót. A 3752 nm-es hatalmas, Dunára panorámás telken jelenleg két restaurált épület található, összesen 1000 nm-es hasznos területtel. A lenyűgöző fő épületben 13 db szoba –mindegyik saját fürdőszobával - került kialakításra, továbbá itt kapott helyet a meleg konyhás étterem és egy bár is. Az épület alatt egy boltíves pince is található. A szintén felújított melléképületben 2 szinten, összesen 7db szoba található, melyekhez szintén saját fürdőszoba tartozik. Ebben az épületben került kialakításra a kávézó illetve a fürdőház, melyben szauna, jacuzzi kapott helyet, előtte napozóterasszal és a két épület között élvezhetik majd a vendégek a fűtött külső medencét. A terület mellett található 1050 nm-es telek szintén értékesítésre kerül, mely kiválóan alkalmas konferencia terem kialakítására fitness terem, borozó stb. ellátására egyaránt, melynek megépítésére jogerős építési engedéllyel rendelkezik a tulajdonos.
Az épület mögött egy sétány fut végig, saját forrás található a hegy aljában, a hegyoldalba nyúló ingatlan páratlan lehetőségeket nyújt a terület igényes és egyedi kialakításához.
Az épület hasznosítására több koncepció is rendelkezésre áll, többek között konferencia és wellness hotel, céges rendezvények és esküvők lebonyolítása, magánrezidencia stb.Már nincs meg.Nem aktuális !!
Vissza a listához
 

Házak | Új építésű házak | Lakások | Új építésű lakások | Telkek | Kiadó lakások | Kiadó házak | Üzletek | Irodák
GRANDCENTER Ingatlanközvetítő Kft.