Hotel-panzió

GC-SZ-142 Érdeklődöm az ingatlan iránt
Ajánlja ismerősének
Nyomtatható változat
Kapcsolat

Office
20/ 37-37-035
info@grandcenter.hu

Nincs kép megadva
Ingatlan eladási ára: 161 millió Ft
498 452 EUR
Környezet
Megye: Zala
Város: Keszthely
Fő paraméterek
Alapterülete: 474 m2
Egyéb paraméterek
Megjegyzés
Eladó a Balaton egyik legszebb, részén Keszthelyen egy . Nemzetközi Arany csillaggal ellátott, Panzió.
Az első villasoron lévő 1931m2-es saroktelken (két külön helyrajzi számon) felépített négy különálló épületből áll össze a komplexum, mely összesen 20 szobából áll.( minden szobához terasz, vagy balkon tartozik, de nyolc szobához saját konyha is van)
Külön épületben (40m2) biztosított a svédasztalos reggeliztetés, melyhez korszerű élelmiszeripari berendezések biztosítják a színvonalat. Az épület tetején napozóterasz lett kialakítva, mely össze van kötve a páratlan szépségű 150 m2-es tetőkerttel, melyben szintén napozóágyak és napernyők biztosítják a vendégek komfortját.
A kertben két 140 cm mély vízforgatós medence van, melyek eltólható polikarbonát tetővel fedhetők. A vendégek érdekében az egyik a felnőtteknek, a másik a gyerekek számára. Van külön drinkbár is van .
A főépületben van a recepció, melynek márvánnyal, gránittal burkolt pultja előtt lévő 10m-es üvegfalából 8 m-es szakasz nyitható, igy lehet szeparálni, vagy egybenyitni az épületet a kerttel.
Ebben az épületben az alsó szinten egy 37m2-es apartman van és négy egyforma szoba (22 m2-esek) kiskonyhával, mindegyikhez 5m2 saját terasz tartozik. Itt található még egy 19m2-es garázs, mely szintén ebben az épületben helyet kapott a kétszintes 180 m2-es lakáshoz tartozik, melyben a tulajdonosok laknak
UV álló üveggel zárt lépcsőház vezet az emeletre, ahol öt szoba-fürdőszoba egység található, melybül az egyik két szobás.Mindegyik saját balkonnal rendelkezik.

A szomszéd telken, külön utcai bejárattal két épület található Az utca felőli az un. "Zöld tetős ház, ", mely két szintes, szintenként 80m2-es. Felső szinten három szoba, melyekhez egy 10x2m-es balkon tartozik,lent egy szoba, a ház részére komplett nagy konyha, két külön fürdő és külön WC. Földszinten külön nászutas szoba külön bejárattal. Alsó szinten egy 10x3m-es terasz kapcsolódik a viacolorral burkolt udvarhoz, melynek másik oldalán külön épületben két, egymástól független 40-40m2-es apartman lakás lett kialakítva, nagyobb családok, társaságok részére saját konyhákkal, teraszokkal.
A fűtés és a meleg víz-szolgáltatás házanként gázkazánokkal, ill. boylerekkel történik,de a konyhákban palackos gáz van.
Minden szobában van TV és a parkolás részben az udvarban, részben zárható parkolóban történik.
Az árban a teljes berendezés bennfoglaltatik, kivéve a tulajdonosok személyes ingóságait.
Vissza a listához
 

Házak | Új építésű házak | Lakások | Új építésű lakások | Telkek | Kiadó lakások | Kiadó házak | Üzletek | Irodák
GRANDCENTER Ingatlanközvetítő Kft.