Újépítésű lakások

GC-EUL-1 Érdeklődöm az ingatlan iránt
Ajánlja ismerősének
Nyomtatható változat
Kapcsolat

Office
20/ 37-37-035
info@grandcenter.hu

Ingatlan eladási ára: 299.9 millió Ft
810 541 EUR
Környezet
Megye: Pest
Város: Szentendre
Övezet: lakóövezet
Tájolás: Dél
Fő paraméterek
Épület szint: 3
Alapterülete: 324 m2
Telek területe: 348 m2
Szoba: 4
Közmű: Luxus
Felszereltség: Bútorozott
Egyéb paraméterek
Építés éve: 2021
Állapot: Luxus
Vízórák: Van
Parkolás: garázs
Megjegyzés
Harmónikus külső és high-tech belső Szentendre történelmi belvárosában!
Egy nagyon különleges, és páratlan tervezésű okos rendszerű luxus házat kínálunk eladásra, melyek messze felülmúlják a megszokott színvonalat.
Az ingatlan Szentendre óvárosában, az ikonikus Szamárhegy lábánál, egy új építésű, egy éve elkészült, luxus kivitelű, szinteltolásos, háromszintes lakóház A Duna-korzóhoz, és a belvároshoz közeli, de mégis csendes helyen lévő ingatlan messze felülmúlja a megszokott színvonalat. A belvárosi elhelyezkedése ellenére gépkocsival megközelíthető, három autó számára alkalmas garázzsal, melynek bejárata egy zsákutca végén található.
A ház külső megjelenése visszafogott, környezetbe illő, a telek kőfalakkal körbekerített, emiatt tökéletesen intim a kerttervező által megálmodott, gyönyörű belső kert.
A ház rendkívül igényes kivitelezésű, prémium anyagfelhasználással, a lehető legmodernebb műszaki megoldásokkal, és berendezésekkel van felszerelve.
A helyiségek elrendezését, a tágas de bensőséges térérzet kialakítását, és a minden részletre kiterjedő belső megjelenést egy szentendrei belsőépítész tervezte, és vègig felügyelte a kivitelezés folyamatát is.
Grandiózus statikai megoldások, egyedi burkolatok, tapéták és lakástextilek, pontos konszignáció alapján legyártatott, minőségi bútorok határozzák meg az enteriőr elegáns, de otthonos hangulatát.
A hozzáértéssel kialakított helységek, a benne elhelyezett funkciók, a luxuskivitelű bútorok, az egyedi lámpák és design világító testek, a rejtett világítások, és az unikális kiegészítők teszik meghitté, míg a high-tech műszaki megoldások kényelmessé a mindennapi használatot.
A földszinten az utcai bejárathoz tartozó közlekedő, lépcsőház, valamint egy mosdó helyiség található. Ezenkívül egy szinteltolásos, de egy légterű, körülbelül 100 m² alapterületű konyha-étkező-nappali egység helyezkedik el. Mindhárom helyiség kertkapcsolattal rendelkezik! Amellett, hogy a tulajdonosok a mai igényeknek megfelelő technológiai összetevőt beépítették a házba, ügyeltek arra, hogy az épület tereivel igényes családi otthon váljék.
Az emeleti részen két hálószoba egy közös, zuhanykabinos fürdőszobával, valamint egy szülői háló traktus található. A szülői hálóhoz külön gardrób helyiség, és saját, nagy méretű fürdőszoba tartozik, külön helységben lévő vécével. Az emeleti szinten két erkély található, mely a kert felé néz.
Az épület műszaki kialakítása a lehető legmodernebb és legjobb minőségű eszközök felhasználásával történt. Levegő-víz hőszivattyú, hűtő-fűtő klímarendszer, elektrosztatikus és aktívszenes szűrővel ellátott légkezelés, a teljes házat felügyelő Loxone „okos ház”, mindenre kiterjedő kamera és riasztó rendszer, és számos más kényelmi berendezés került beépítésre. (Villeroy & Boch szaniterek, Hansgrohe csaptelepek és “trópusi zuhany”, Hüppe zuhanykabinok, knx-touchair kapcsolók, AEG konyhai eszközök, stb.)
A pincében az utcai bejáratú gépkocsi tároló található, melyben két-három gépkocsi tárolására megfelelő hely van. Ezenkívül egy kertből megközelíthető tároló, és egy garázsból nyíló háztartási helyiség is van.
Ezen a szinten található egy nagy méretű „hobbi szoba”, egy egyedi kialakítású, nagy méretű borhűtővel - és a hozzátartozó mosdóval.
További információért, kérem keressen meg! Virtuális séta: https://my.matterport.com/show/?m=JFNBv7rrWWD YouTube videó: https://youtu.be/7IWwJSlEkukm=JFNBv7rrWWD
Vissza a listához
 

Házak | Új építésű házak | Lakások | Új építésű lakások | Telkek | Kiadó lakások | Kiadó házak | Üzletek | Irodák
GRANDCENTER Ingatlanközvetítő Kft.