Újépítésű házak

GC-EUH-1 Érdeklődöm az ingatlan iránt
Ajánlja ismerősének
Nyomtatható változat
Kapcsolat

Office
20/ 37-37-035
info@grandcenter.hu

Ingatlan eladási ára: 299.9999 millió Ft
833 333 EUR
Környezet
Megye: Pest
Város: Szentendre
Utca: Szamárhegy lábánál
Övezet: lakóövezet
Tájolás: Dél
Panoráma: Kert
Fő paraméterek
Ház típusa: Családi ház
Lakás típusa: tégla
Épület szint: 2
Alapterülete: 324 m2
Telek területe: 348 m2
Szoba: 4
Fűtés: egyedi
Közmű: Összközmű
Felszereltség: Bútorozott
Egyéb paraméterek
Pince: van
Építés éve: 2020
Állapot: Luxus
Parkolás: garázs
Megjegyzés
Egy nagyon különleges, és páratlan tervezésű okos rendszerű luxus házat kínálunk eladásra, melyek messze felülmúlják a megszokott színvonalat. Az ingatlan Szentendrén belvároshoz közel, de csendes részen a Szamárhegy lábánál helyezkedik el három szinten. A 350 m²-es telken elhelyezkedő 325 m²-es lakóház három hálószobás, melyhez két teljes fürdőszoba, és további két WC-mosdó helyiség tartozik.

A földszinten az utcai bejárathoz tartozó közlekedő, lépcsőház, valamint egy mosdó helyiség található. Ezenkívül egy szinteltolásos, de egy légterű, körülbelül 100 m² alapterületű konyha-étkező-nappali egység helyezkedik el. Mindhárom helyiség kertkapcsolattal rendelkezik! Amellett, hogy a tulajdonosok a mai igényeknek megfelelő technológiai összetevőt beépítették a házba, ügyeltek arra, hogy az épület tereivel igényes családi otthon váljék.
Az emeleti részen két hálószoba egy közös, zuhanykabinos fürdőszobával, valamint egy szülői háló traktus található. A szülői hálóhoz külön gardrób helyiség, és saját, nagy méretű fürdőszoba tartozik, külön helységben lévő vécével. Az emeleti szinten két erkély található, mely a kert felé néz.

Az egész házban alternatív hűtő-fűtő rendszerként kiépítésre került egy direkt elpárolgásos VRF rendszerű hőszivattyú. Itt a hőleadók olyan beltéri egységek, melyek az álmennyezetbe, vagy az oldalfalra szerelhetőek. Természetesen fűtési üzemmódban a berendezések a kedvezményes, úgynevezett „H” tarifával üzemelnek!
Az épület villamoshálózata a legmodernebb „okos ház” technológiával lett felszerelve.
A pincében az utcai bejáratú gépkocsi tároló található, melyben két-három gépkocsi tárolására megfelelő hely van. Ezenkívül egy kertből megközelíthető tároló, és egy garázsból nyíló háztartási helyiség is van.

Ezen a szinten található egy nagy méretű „hobbi szoba”, egy egyedi kialakítású, nagy méretű borhűtővel - és a hozzátartozó mosdóval.

Az épület belsőépítészetét egy stúdió készítette, minden részletre, csomópontra, anyaghasználatra kiterjedően. Az ingatlan ára tartalmazza az összes berendezési tárgyat, bútort és a műszaki eszközöket is. Az ingatlanban számos biztonságtechnikai felszerelés is került, természetesen riasztók és kamerák is.
További információért, kérem keressen meg!
Vissza a listához
 

Házak | Új építésű házak | Lakások | Új építésű lakások | Telkek | Kiadó lakások | Kiadó házak | Üzletek | Irodák
GRANDCENTER Ingatlanközvetítő Kft.