Újépítésű házak

GC-EUH-257 Érdeklődöm az ingatlan iránt
Ajánlja ismerősének
Nyomtatható változat
Kapcsolat

Office
20/ 37-37-035
info@grandcenter.hu

Ingatlan eladási ára: 986 millió Ft
2 404 878 EUR
Környezet
Megye: Budapest
Városrész: Rókahegy
Kerület: III. kerület
Övezet: lakóövezet
Fő paraméterek
Ház típusa: Családi ház
Épület szint: 3
Alapterülete: 850 m2
Telek területe: 2074 m2
Szoba: 9
Közmű: Összközmű
Egyéb paraméterek
Terasz: 179 m2 m2
Pince: van
Építés éve: 2011
Állapot: Luxus
Parkolás: garázs
Megjegyzés
Új építésű Luxus Villa eladó a III. kerületben Róka hegy lábánál! Az utcáról egy szépen parkosított felvezető úton lehet feljutni a bejárathoz. A gyönyörű ház egy 2074 m2, telken helyezkedik el 3 szinten.
Pince (334nm), földszint (282nm), emelet (208nm).teraszok: 115,78 m2
A pince közvetlen kert kapcsolattal rendelkezik, Fitness terület szaunával, gépkocsi tárolók, gazdasági helyiségek, mosókonyha, fűtőhelység, mosdó, wc, és több kisebb tárolóhelyiséggel rendelkezik.
A lakótér egy része dupla légterű, kandalló központú reprezentatív étkezővel (max. 12 fő), kétirányú terasszal (átjárás a kerthez), nagy lakókonyhával (belső étkezővel), külön dolgozó és TV szobával is rendelkezik. Nagy terasz, hatalmas ablakok, terasz ajtók. Hálószint: galériaként is működik. A galéria a nappali légterébe nyílik és könyvtárként működik. A szülői hálóblokk az épület keleti oldalán helyezkedik el saját fürdőszobával, gardrobbal és egy nagyméretű terasszal. Ezen kívül még három gyermekháló került elhelyezésre saját gardrobbal és fürdőkkel, teraszokkal.
Az épületben fa nyílászárók vannak, a belső ajtók olasz gyártású egyedi faszerkezetek.
Az épület teljesen bekamerázott, riasztóval és mozgásérzékelőkkel felszerelt. Az épület lakóhelyiségei klimatizáltak. Ára 2.5millió EURO
Szerkezeti megoldások: Beton sávalapozás vasalt koszorúval, 2 réteg szigeteléssel, drén rendszer védelemmel a talajnedvesség ellen.
Monolit födém, porotherm N+F blokk falazat + 10 cm hőszigetelés.Tető enyhe hajlásszögű, vasbeton zárófödém fölött fa szerkezet gomba és lángmentesítéssel, szaruvégek egyedi részletképzéssel. Bádogozás:VM ZINK.
Külső nyílászárók egyedi faszerkezetek, 2 rétegű hőszigetelő üvegezéssel. Belső ajtók olasz gyártású egyedi faszerkezetek, külső korlátok rozsdamentes acélszerkezetek.
Fűtés: Weismann 44KW-os kondenzációs fali kazán, lapradiátor, padlófűtés.
Az épület lakóhelyiség klimatizált.
Vissza a listához
 

Házak | Új építésű házak | Lakások | Új építésű lakások | Telkek | Kiadó lakások | Kiadó házak | Üzletek | Irodák
GRANDCENTER Ingatlanközvetítő Kft.