Hotel-panzió

GC-SZ-24 Érdeklődöm az ingatlan iránt
Ajánlja ismerősének
Nyomtatható változat
Kapcsolat

Office
20/ 37-37-035
info@grandcenter.hu

Ingatlan eladási ára: 520 millió Ft
1 609 907 EUR
Környezet
Megye: Pest
Város: Visegrád
Panoráma: Panoráma
Fő paraméterek
Alapterülete: 1000 m2
Szoba: 20
Egyéb paraméterek
Megjegyzés
Visegrádon a Dunakanyar szívében, a Fellegvár és a Salamon-torony szomszédságában, eladó egy eredetileg 1872-ben épített, majd a mai kor legmodernebb technológiai megoldásaival és minőségi anyagokkal újjáépített romantikus stílusú kastélyszállót. A 3752 nm-es hatalmas, Dunára panorámás telken jelenleg két restaurált épület található, összesen 1000 nm-es hasznos területtel. A lenyűgöző fő épületben 13 db szoba –mindegyik saját fürdőszobával - került kialakításra, továbbá itt kapott helyet a meleg konyhás étterem és egy bár is. Az épület alatt egy boltíves pince is található. A szintén felújított melléképületben 2 szinten, összesen 7db szoba található, melyekhez szintén saját fürdőszoba tartozik. Ebben az épületben került kialakításra a kávézó illetve a fürdőház, melyben szauna, jacuzzi kapott helyet, előtte napozóterasszal és a két épület között élvezhetik majd a vendégek a fűtött külső medencét. A terület mellett található 1050 nm-es telek szintén értékesítésre kerül, mely kiválóan alkalmas konferencia terem kialakítására fitness terem, borozó stb. ellátására egyaránt, melynek megépítésére jogerős építési engedéllyel rendelkezik a tulajdonos.
Az épület mögött egy sétány fut végig, saját forrás található a hegy aljában, a hegyoldalba nyúló ingatlan páratlan lehetőségeket nyújt a terület igényes és egyedi kialakításához.
Az épület hasznosítására több koncepció is rendelkezésre áll, többek között konferencia és wellness hotel, céges rendezvények és esküvők lebonyolítása, magánrezidencia stb.
Vissza a listához
 

Házak | Új építésű házak | Lakások | Új építésű lakások | Telkek | Kiadó lakások | Kiadó házak | Üzletek | Irodák
GRANDCENTER Ingatlanközvetítő Kft.