Újépítésű lakások

GC-EUL-291   Érdeklődöm az ingatlan iránt
Ajánlja ismerősének
Nyomtatható változat

 
Kapcsolat

Office
20/ 37-37-035
info@grandcenter.hu

Ingatlan eladási ára: 650 millió Ft
2 012 384 EUR
Környezet
Megye: Budapest
Városrész: Belváros
Kerület: V. kerület
Utca: Múzeum krt
Övezet: lakó
Fő paraméterek
Lakás típusa: tégla
Alapterülete: 300 m2
Szoba: 4
Egyéb paraméterek
Terasz: 200 m2
Építés éve: 2018
Megjegyzés
A Loft luxus lakás az Astoriánál épült. A hetedik emeletén található Penthouse lakás egy valódi oázis a város felett, amely csendes és kellemes környezetet teremt a pezsgő belvárosi hangulatban.A lakás a hatodik emeletről saját zártlépcső házon át közelíthető meg. A lift közvetlenül a lakásba érkezik.
Az exkluzív,prémiumkategóriás lakás nagyméretű terasszal és tetőterasszal rendelkezik.
A 300 nm-es lakás 200 nm-es terasszal,utcafront felőli oldalán a visszahúzott homlokzat előtt egy terasz helyezkedik el, amely közvetlenül a nappaliból közelíthető meg. A lakás feletti, tetőteraszról pazar körpanorámás kilátás nyílik Budapestre,és a város főbb nevezetességeire.
A lakáshoz 2 db teremgarázs bérelhető a szemben lévő irodaházban.
A lakásban található helyiségek:
előtér
konyha - étkező - nappali
dolgozó szoba
háztartási helyiség
VII . emeleti háló + fürdő
Vendég WC
VIII. emeleti háló + fürdő
A lakásban házközponti hűtés és fűtés van.
A fűtés: padlófűtés, padló konvektorok, fan coil
A hűtés: fan coil
A lakásban Loxon intelligens rendszer van kiépítve, ami mindent vezérel.
Bútorokkal együtt eladó.
Belváros szívében álló épület,a történelmi városközpontban található. Az exkluzív, prémium kategóriás luxus lakás 60 nm terasszal és 170 nm(rooftop ) tetőterasszal rendelkezik.
Panoráma: A penthouse lakás utcafront felőli oldalán található 60 nm-es terasz a lakás meghosszabbításaként közvetlenül a nappaliból megközelíthető. A teraszról és a lakás feletti, 170 nm-es tetőteraszról pazar körpanorámás kilátás nyílik a Budapestre és a város főbb nevezetességeire.
A loft lakások tervezésnél elsődleges szempont a tágas, rendkívül világos terek kialakítása, ahol a közösségi terek, mint a nappali, a konyha, az étkező és az előszoba általában egy légtérben helyezkednek el.
Bár az épület Budapest nyüzsgő belvárosában helyezkedik el, köszönhetően a háromrétegű acél nyílászáróknak és a kiváló hangszigetelésnek, a lakás rendkívül csendes.
A hatalmas nyílászárókon át elénk táruló tér látványa különleges atmoszférát teremt. Az alsóbb szinteken elhelyezkedő lakásoknak a város lüktetése és Budapest gyönyörű történelmi épületeinek látványa kölcsönöz egyedi hangulatot, míg a felsőbb szintek lakói számára csodálatos panoráma nyílik meg Budapest belvárosára. Megújuló energia, légkondicionált az egész lakás.
Ára 2.000.000 EURO.

Vissza a listához
 

Házak | Új építésű házak | Lakások | Új építésű lakások | Telkek | Kiadó lakások | Kiadó házak | Üzletek | Irodák
GRANDCENTER Ingatlanközvetítő Kft.