Újépítésű házak

GC-EUH-65   Érdeklődöm az ingatlan iránt
Ajánlja ismerősének
Nyomtatható változat
Kapcsolat

Office
20/ 37-37-035
info@grandcenter.hu

Ingatlan eladási ára: 79 millió Ft
246 875 EUR
Környezet
Megye: Heves
Város: Felsőtárkány
Panoráma: Panoráma
Fő paraméterek
Ház típusa: Családi ház
Épület szint: 3
Alapterülete: 380 m2
Telek területe: 1000 m2
Szoba: 7
Fűtés: cirkó
Egyéb paraméterek
Építés éve: 2004
Állapot: Luxus
Megjegyzés
Eger mellett Felsőtárkányon, új építésű lakóparki környezetben 1000 m2 telken 380 m2 lakótérrel, sok extrával rendelkező 3 szintes, 2 generációs, vállalkozásra is alkalmas exkluzív családi ház eladó. Ház mérete : 380 nm +tornác+2 db terasz+erkély+ 3 db kocsiszín. Egyes szintek nm-ként: alsó szint: 85 nm; középső szint: 165 nm; felső szint 130 nm. A házba a fedett tornácról kétfelől is be lehet jutni. A folyosó végén a tetőtérbe, valamint a "főbejáraton" a középső szintre jutunk. Ha lefelé indulunk az alsó szinten mosókonyha-kazánház-közlekedők, szauna, zuhanyzó, WC, valamint egy konditerem van.Ezen a szinten találjuk a búbos kemencét és innen léphetünk a teraszosan kialakított kúltur-és dísznövényekkel telepített kertbe.


A tágas nappaliból/ 50 nm/, kijuthatunk fedett teraszra, ahol grillezési, bográcsozási lehetőség van. Ezen a szinten is van 2 fürdőszoba+wc.
Ha felfelé indulunk a lépcsőn, akkor (felső szint) egy ugyancsak tágas nappaliba-étkezőbe jutunk, ahonnan konyha-2 kamrával és 3 külön lakosztály 3 fürdőszobával található. Innen a nappaliból aztán egy erkélyre is jutunk (37 nm) Mátra-Bükk örökös panorámájával.
Fűtése cirkó, de a felső szintet, külön kazán fűti. Középső szint padlófűtéssel kiegészítve, valamint az extrának számító cserépkályha.

Extrák: ( klíma-sütögető stb )Szennyes ledobó,központi porszívó,szauna,riasztó-kamera rendszer,automata kapunyitás ill.automata öntöző rendszer,kiépített grillező,búbos kemence.

A riasztó-videó kamera, automata kapunyitó gondoskodik a biztonságról. A kovácsoltvas munkák, a mádi kővel kirakott kerítés-oszlopok, illetve lábazat szintén magas értéket képviselnek.
Vissza a listához
 

Házak | Új építésű házak | Lakások | Új építésű lakások | Telkek | Kiadó lakások | Kiadó házak | Üzletek | Irodák
GRANDCENTER Ingatlanközvetítő Kft.