Újépítésű házak

GC-EUH-18   Érdeklődöm az ingatlan iránt
Ajánlja ismerősének
Nyomtatható változat
Kapcsolat

Office
20/ 37-37-035
info@grandcenter.hu

Nincs kép megadva
Ingatlan eladási ára: 700 millió Ft
2 167 183 EUR
Környezet
Megye: Budapest
Városrész: Testvérhegy
Kerület: III. kerület
Övezet: Lakóövezet
Panoráma: Panoráma
Fő paraméterek
Épület szint: 4
Alapterülete: 1300 m2
Telek területe: 3200 m2
Szoba: 15
Közmű: Luxus
Egyéb paraméterek
Pince: van
Építés éve: 2004
Állapot: Luxus
Megjegyzés
Testvérhegyen luxus villa eladó!
III. kerület magas presztízsű, villákkal szegélyezett utcájában épült az art deco stílusú, 1300 nm-es luxusvilla 3200 nm-es telken.Hires építész és belsőépítész által tervezett, nagyívű épület a legkorszerűbb technológiákkal felszerelt, kívül mészkővel, belül tölgyfával és trópusi fával burkolt. Jelenleg egy luxuslakás és irodák találhatók benne, de alkalmas nagyköveti rezidenciának vagy több generáció együttélésére is. Rendkívül elegáns, tágas terei tökéletesek reprezentatív vendégfogadás számára, de funkcionális kialakítása családi használatra is kényelmessé teszi.
A lakótér 655 nm-en, két szinten valósul meg:
Földszint: 8m belmagasságú, 82 nm-es, üvegtetős nappali márványborítású kandallóval, könyvtárnak berendezett galériával, 3 tripla ajtós kapcsolattal a 72 nm-es teraszra, ebédlő télikerttel, reggeliző - tálaló helyiség, dolgozó, szeparált konyha, 2 háló, 4 WC, 2 fürdőszoba. Ezen a szinten a nappalin kívül 3,6 m-es belmagassággal.
1szint: 4 háló/nappali, 4 fürdőszoba, 4 WC, külön bejáratú személyzeti lakás (nappali, háló, fürdő, konyha)

2.szint: Társalgó, tetőterasz, csigalépcső a panorámateraszra, ahonnan 360 fokos kilátás nyílik, tárolók, napozó tusolóval.

A kiszolgáló helyiségek 578 nm-en találhatók: 7 állásos garázs, hatalmas wellness rész kertre nyitható, 125m3-es, fűthető, medencével, gejzírrel, test- és nyaktámasszal, tágas pihenőrésszel, bárral, konditerem, török gőzfürdő, mosókonyha, tárolók, műhely.
A- Második emelet: kávézó szoba erkéllyel, két tetőtéri szoba és kijárat a panoráma teraszra, 360'-os panoráma a budai hegyekre, a Dunára és a városra.
A kertben szaletlit nyári konyhával, grillezővel és a mosogatóval, gyümölcsfák, konyhakert. A kertet kertészek gondozzák hetente 1 alkalommal, locsolórendszer. 6 további parkolóhely van kiépítve a kertben. Automata kapu- és garázsnyitók -2.szinten bodrogkereszti riolit tufa kőből épített boltíves borospince került kialakításra.

Extrák: 125m3 uszoda, aroma gőzfürdő, szolárium, edzőterem, borospince, könyvtárgaléria, pálmaház 7 méteres pálmával, télikert gránit csobogóval, kilátó, tető napozóterasz zuhannyal, belső 4 szintes OTIS üveglift, fűszerkert, kerti pavilon grillsütővel, nyári konyhával, 16 kamerás biztonsági rendszer. Az épület fűtése-hűtése gázkazán és hőszivattyús energia segítségével fan-coilos és padlófűtéses rendszeren keresztül történik.

A fűtést-hűtés gazdaságosságát geotermikus fűtésrendszer segíti, folyamatos az épület páraszabályozása és szellőztetése, az uszoda páramentesítését is hőszivattyú hasznosítja a víz fűtésére.
Vissza a listához
 

Házak | Új építésű házak | Lakások | Új építésű lakások | Telkek | Kiadó lakások | Kiadó házak | Üzletek | Irodák
GRANDCENTER Ingatlanközvetítő Kft.