Lakások

P-EL-75   Érdeklődöm az ingatlan iránt
Ajánlja ismerősének
Nyomtatható változat

 
Kapcsolat

Hortobágyi Péter
20/ 37-37-035
h.peter@grandcenter.hu

Nincs kép megadva
Ingatlan eladási ára: 170 millió Ft
526 316 EUR
Környezet
Megye: Budapest
Kerület: II. kerület
Utca: Törökvész út
Övezet: zöld
Fő paraméterek
Lakás típusa: tégla
Emelet: 1
Épület szint: 2
Alapterülete: 150 m2
Szoba: 7
Fűtés: cirkó: padló és radiátor + légkondicionáló
Közmű: összközmű
Egyéb paraméterek
Burkolat: egyedi
Terasz: 2 darab + tetőterasz m2
Állapot: 2008 vége
Parkolás: Garázsban
Megjegyzés
Nagyon kivételes lakás a II. kerületben, a Törökvészi úton, 4 lakásos társasházban. A ház 20 éve épült ugyan, de kivételes állapotban van. Lenyűgöző hangulatú, 100 éves ősfás kert, gyönyörű látvány és érzés. A lakás belső 2 szintes. A lakást fél éve teljesen átalakították, tégláig levertek mindent. Klasszikus írányba vezető stílusban lett kialakítva és berendezve.
A Lakás kivételes szinvonalú és kialakítású.
Tulajdoni lap szerint 130nm+ teraszok. Valóságban 150nm. 2 db terasz tartozik hozzá+ teremgarázsban parkoló+ 15nm tároló+ egy elmondhatatlan adottságú tetőterasz.
A lakás emeleti. Impozáns a kialakítása, nagyon gondosan kiválogatott anyagokkal és technológiával készült. Számos bútor egyedi készítésű, másik része közel 1 éves, alapos kutató és gyűjtő munka révén felvásárolt antik bútor és műtárgy. Nagyon egészséges és ízléses kapcsolatban állnak a klasszikus és a modernebb megoldások.

Jelenleg 1 db hivatalos parkolás van a teremgarázsban, de épülő félben van a garázsfejlesztés , ahol további 2 parkoló helyet kap a lakás!
A garázsszinten található egy közel 20nm-es , nagyon kulturált tároló. Villannyal, vízzel.
A lépcsőház az udvaron és a garázson keresztül is megközelíthető. Mindkét helyen extra minőségű biztonsági ajtó található, széfzárral. Betörésbiztos megoldás.
A lakásba érkezve az előszobába kerülünk. Ahol balra egy gyönyörő gardrobszekrény található. A földszinten található még egy fantasztikus vendégszoba. Kastély tapétával tapétázva , antik szekrénnyel!

A földszint többi része gyakorlatilag 1 légterűre lett kialakítva. Egy hatalmas nappali és mellette dolgozó, könyvtárszoba, konyha és étkező található.
A konyha kb. 5M ft értékű egyedi készítésű bútorral és beépített gépekkel, fantasztikus borszekrénnyel, kis éléskamrával.
A nappaliban egyedi készítésű bőr bútorok és kandalló. Az étkező a nappali és a konyha között található. Különlegessége, hogy egy télikert szerű , teljesen üvegezett félkör alakú kisterasz zárja ahonnan rálátni a több, mint 100 éves fákkal pompázó kertre.
A nappaliból 2 oldaról nyílik egy különleges dolgozó, könyvtárszoba, amit a kandalló 2 oldalán lehet elérni.

Az emeleten található még 1 felnőtt háló, egy hatalmas beépített és járható gardobbal. Gondosan válogatott bútorokkal. 2 fürdőszba, egyik káddal, másik épített zuhannyal.
Továbbá 2 db vendégszoba.

A lakás egésze a legújabb inverteres légkondiciónálóval lett klimatizálva. A földszinten és az emeleti fürdőkben új padlófűtés, az emeleti szobákban pedig lapradiátor. Teljesen új, professzionális kazán. Teljesen új minden cső, szerelvény. A fűtés a nappaliban lévő termokomputerről vezérelhető.
A földszint egésze és a konyhafal egyedileg rendelt és gyártott Carrera-i márvánnyal van borítva, hibátlan minőségben. A kandalló is ebből az anyagból, egyedileg méretre gyártva került kiépítésre. Minden bútor és belső nyilászáró valódi fából, kézzel készült. A bútorok egy része fényezett, egészen kivételes minőségű! Az emeleti szobák I. osztályú fapadlóval lettek burkolva.
A külső nyilászárók is fából vannak, azokban teljes üvegezéscsere és szerkezeti felújítás, festés történt!
Az elektromos rendszer is teljes cserén esett át. Új csövek és kábelek, szerelvények. A legmodernebb riasztórendszer. UPC kábeltévé, telefon, internet, az egész lakásban , szobákban.
A nappaliból nagyon jó fekvésű, szép kilátással rendelkező, burkolt terasz nyílik. Nagyon hangulatos.

Nagyon gondossan kiválogatott, regisztrált festmények, antik műtárgyak, órák stb találhatóak. ezek értéke kb 2.5M ft.
Iránból rendeltük a kézi perzsaszönyegeket, és Törökországból a méretre készített függönyöket.
A világítás és a lámpatestek is egyedileg lettek kialakítva és gyártva.

A Ház elhelyeszkedése és fekvése egészen kivételes. A ház tetején egy elmondhatatlan panorámát biztosító tetőterasz találhat, amit csak a felső 2 lakó használ. A terasz végső felújítása, kialakítása most van folyamatban. Egész Budapest látható.

Tudni kell, hogy a ház nagyon jó minőségben épült, annak idején a Műegyetem 4 professzora építette. Már akkor hőszigeteléssel, stb. Amúgy a tető és a homlokzat esztétikai felújítása idén meg fog történni. Ezt követően a ház egyedüli és kivételes állapotban és fekvéssel fog rendelkezni.

A lakást teljesen kész állapotban, bútorokkal, szönyegekkel, függönnyel, festményekkel együtt eladó!


Vissza a listához
 

Házak | Új építésű házak | Lakások | Új építésű lakások | Telkek | Kiadó lakások | Kiadó házak | Üzletek | Irodák
GRANDCENTER Ingatlanközvetítő Kft.