Lakások

GC-EL-1   Érdeklődöm az ingatlan iránt
Ajánlja ismerősének
Nyomtatható változat
Kapcsolat

Office
20/ 37-37-035
info@grandcenter.hu

Környezet
Megye: Somogy
Város: Siófok
Utca: Beszédes sétány
Panoráma: Panoráma
Fő paraméterek
Emelet: 8
Alapterülete: 222 m2
Szoba: 4
Közmű: Összközmű
Felszereltség: Bútorozott
Egyéb paraméterek
Terasz: 116 m2
Állapot: Luxus
Lift: van
Megjegyzés
Az eladása már sajnos nem aktuális!! Egyedi adottságú luxus lakás az Aranyparton.
Siófok Aranyparton, a Beszédes József sétányon 8. emeleti full-örökpanorámás, neves belsőépítész által tervezett egyedi kivitelű,penthouse jellegű, luxus színvonalú 160 m2-es társasházi lakás, Terasz 116 m2-es, balatoni frontja 20 méter hosszú és 4.70 m széles, + 2db 14.56 m2 az északi és déli oldalon fekvő terasszal, 4 felszíni parkolóhellyel, külön saját tárolóval.
A lakótér, 3 hálószobából, 2 fürdőszobából, (az egyik hálószoba saját fürdőszobával rendelkező master suite) és amerikai konyhás – étkezős nappaliból áll. A master suite fürdőszobájában két személyes gőzkabin, ikermosdó, travertin pult és falburkolatok, míg a másik fürdőszobában olasz zuhanyozós kád, üvegpultba süllyesztett ikermosdó, fehér carrarai márvány és tükör burkolatok kerültek beépítésre. A konyhában modern olasz konyhabútor, beépített mikro, főzőlap, szagelszívó, mosogatógép. Az étkezőben 7 személyes étkező asztal, a nappaliban modern, 8-10 fős olasz Minotti kör alakú ülőgarnitúra, travertin és trópusi faburkolatok, rejtett világítás. Az előszoba mennyezete kézzel festett világító ólomüveg, két hálószobában padlószőnyeg, míg a többi helyiségben wenge trópusi parketta padlóburkolat.
A lakás körül U alakban gyönyörű körpanorámát biztosító hatalmas, kb 116 m2-es teraszon trópusi bankirai padlóburkolat, 6 személyes jacuzzi, gázzal működő grillsütő.
A lakók biztonságát 24 órás portaszolgálat, kamerarendszer, zárt parkoló, kóddal működtetett kapuk, míg a kényelmét - az emeletenkénti mosókonyha, az év 365 napján, de csak a lakók által használható! Kertkapcsolatos wellnessben úszó medence, jacuzzi, szauna, a hatalmas kertben gyerekek számára játszótér található , saját tároló méretének köszönhetően nagyobb tárgyak (bicikli, gumicsónak) is elhelyezhetőek.
A házban a hűtést-fűtést faincolos rendszer biztosítja, a rezsi elszámolása egyedi mérőórák alapján történik.
A lakás előnye kétségtelenül a közvetlen vízparti elhelyezkedés, a wellness, amit kizárólag csak a lakók használhatnak, a modern, luxus igényeket is kielégítő belsőépítészet, valamint a gyönyörű panorámát biztosító hatalmas terasz.
Az ár tartalmazza a teljes berendezést, bútorzatot, kivétel a terasz garnitúra. Összeen 272 nm a terasszal, + tároló és a négy kocsbeálló.
Eredeti ára 244 millió Ft Mostani, téli ajánlat !! eladási ára 199.9 Millió FtVissza a listához
 

Házak | Új építésű házak | Lakások | Új építésű lakások | Telkek | Kiadó lakások | Kiadó házak | Üzletek | Irodák
GRANDCENTER Ingatlanközvetítő Kft.