Ipari ingatlanok

GC-PCS-3333   Érdeklődöm az ingatlan iránt
Ajánlja ismerősének
Nyomtatható változat
Kapcsolat

Office
20/ 37-37-035
info@grandcenter.hu

Nincs kép megadva
Ingatlan eladási ára: 225 millió Ft
696 594 EUR
Környezet
Megye: Pest
Fő paraméterek
Alapterülete: 0 m2
Egyéb paraméterek
Építés éve: 2007
Megjegyzés
Frekventált helyen eladó tevékenység váltás miatt,kimagasló ügyfélkörrel rendelkező ,jelenleg is működő autójavító komplexum lakásokkal (6db),kézi autómosó,szerviz,karosszéria javítás,fényezés,gumi szerviz össz nm 1085.
Autószervizek és az autómosók felett összesen 5 db lakás helyezkedik el,ami kiválóan alkalmas akár irodák kialakítására is,lakások mindegyike hangszigetelt,tehát a szerviben folytatott tevékenység semmilyen zavaró tényezőt nem jelent!
Egy darab lakás Szerviz mellett helyezkedik el amit egy lépcsőház köt össze a műhely résszel,kiváló adottságainak köszönhetően szintén sok oldalú célra alkalmazható,ehhez az ingatlanhoz tartozik egy impozáns méretű kerti medence és egy privát udvar rész is!
Az ingatlan 2007-ben épült a 4 lakás és az autószerelő műhely együttesen 705,88 nm (hasznos),teljes őszközmű,ipari áram,részben klimatizált lakások . . .
2010-ben Folytatólagosan épült hasonló funkciókkal egy 378,88 nm hasznos területű ingatlan,ami 2 db szerviz állás 1 db kézi autómosó 1db büfé és 2db lakásból áll , tevékenységi kőr itt is ugyan az : kézi autómosó,szerviz,karosszéria javítás,fényezés,gumi szerviz . . ,teljes őszközmű,ipari áram,részben klimatizált lakások . . .
A szerviz állások lehetővé teszik teherautók,kamionok befogadását is,a 2 épület együttesen 5db szerviz állással rendelkezik ami egyszerre akár 10 db nagyobb méretű személy vagy kis teherautó befogadására is alkalmas,szerviz állások mindegyike majdnem teljes hosszában szerelő aknákkal ki épített + 2 db autómosó állással + 1 db igényesen ki alakított büfével!
Szerviz állások és a műhely méretei még helyi viszonylatokban is egyedülállóak,kiváló adottságok mellett az igényesség is párosul, fel csiszolt és polírozott padlózat és a 3 méter magasságban burkolt oldalfalak teszik lehetővé a még színvonalasabb kiszolgálást! A 2db autómosó oldalfalai mennyezetig burkoltak és szintén csiszolt és polírozott padlózattal rendelkeznek!
Az épületek bármely más tevékenységre is kiválóan alkalmasak,az M7 -es autópályától mindössze 3 km-re fekvő ingatlan és a frekventált hely minden célú vállalkozásnak eleget tesz!
Az építési hatóság által előírt szabályzata alapján az épületek zárt sorúak,tehát utca frontról megtekintve úgy tűnik mintha a 2 épület 1 lenne,de az épületek teljes mértékben külön állóak,külön helyrajzi számon nyilvántartottak,és külön külön is megvásárolhatóak,a 705,88 nm - es ingatlan 135 Mft,míg a 377,88 nm - es 90 Mft!
Lakások 61 nm és 75 nm között vannak, 1 db nagyobb lakás 270 nm a megadott nm hasznos területet jelentenek.

Rengeteg extrával ki épített mindkét épület!! Pl. Több millió forintos kamera rendszer,riasztó rendszer,internet, szalagfüggöny,parketta,be épített gardrób szekrény . . .

Ingatlan beszámítása lehetséges.

Igény szerint cég és a műhely felszereltséggel együtt is megvásárolható az ingatlannal!
Vissza a listához
 

Házak | Új építésű házak | Lakások | Új építésű lakások | Telkek | Kiadó lakások | Kiadó házak | Üzletek | Irodák
GRANDCENTER Ingatlanközvetítő Kft.