Hotel-panzió

GC-SZ-57   Érdeklődöm az ingatlan iránt
Ajánlja ismerősének
Nyomtatható változat
Kapcsolat

Office
20/ 37-37-035
info@grandcenter.hu

Ingatlan eladási ára: 250 millió Ft
773 994 EUR
Környezet
Megye: Veszprém
Város: Balaton
Panoráma: Panoráma
Fő paraméterek
Lakás típusa: tégla
Épület szint: 4
Alapterülete: 782 m2
Telek területe: 916 m2
Szoba: 11
Egyéb paraméterek
Megjegyzés
Kihagyhatatlan Ajánlat !!!
Balatonon központi részén festői környezetben, egyenesen a Balatonra gyönyörű kilátással található a német tervező-iroda tulajdonában lévő ingatlan, mely eladásra vár.Az épület vasútállomástól és a buszpályaudvartól kb. 250 méterreés Kossuth rendezett környezetben helyezkedik el. Az ingatlan aszfaltozott utakon közelíthető meg. Utóbbit kerítés veszi körül és az épület egyes bejárataihoz az újonnan telepített, valamint kialakított külső területen elhelyezkedő ösvényeken ill. utakon juthat el a látogató. A parkosított elemek mellett, a szálló-vendégek számára kialakított parkolóhelyek is találhatóak az udvaron. A strand és a kikötő kb. 500 méterre helyezkednek el az épülettől.Telek 916 nm , épület,782 nm,/ 4 szinten / 11 szobás
Az épület kiválóan alkalmas cégek, vállalatok, pénzintézetek vendégházának, üdülőjének, továbbképző központjának, vagy vállalkozási célra vendéglátásra, szállodának, apartmanháznak, részüdültetési tulajdonnak stb.
Jellemző adatok:
- A telek mérete: kb. 916m2, ebből 250m2 (kb. 35%) került beépítésre, amely érdekes domboldali elhelyezkedése mellett két oldalról közelíthető meg.
- A telek besorolása: lakott (bel)terület.
- Az épület: négy-emeletes épület, egy egy-emeletes melléképülettel. Az épület egy domboldalban helyezkedik el.
- Építési technológia: Különböző tetőtéri ablakokkal ellátott, eltérő magasságú sátortetővel rendelkező téglaépület. A homlokzatot hőszigeteléssel látták el. A vakolt felületek színesek. A homlokzati részt stukkó szerű elemek tagolják ill. szegélyezik.
- Bejáratok: Az alsó szint a domboldali fekvésből kifolyólag az udvarral van egy szintben, így onnan közelíthető meg, míg a földszint utca kapcsolatú és ezzel egyben az épület főbejárata is. A felsőbb szintek, valamint a tetőtér egy nyílt lépcsőházon keresztül közelíthetőek meg.
- A melléképületet a domba építették, így az csak az udvar felől közelíthető meg.
- Minden apartman rendelkezik egy, a Balatonra néző erkéllyel, csakúgy mint a tetőtéri lakás, amely egy nagy és fedett terasszal bír, szintén balatoni panorámával.
- A vendéglátó egység (alsó szint) bejárata és a parkoló-feljáró kőburkolattal vannak ellátva, csakúgy mint a kültéri gyalogos ösvények. Mindezt az udvar, valamint az egész terület parkosítása kerekíti le, ami egy ápolt külsőt kölcsönöz az ingatlannak.
- Az épületet 1975-ben szállodának építették, majd ezt követően 1993 után irodaházként hasznosították.
- Az ingatlan 2003-ban kapott egy tetőteret, az épület egészébén teljes felújításon ill. modernizáláson esett át. Az alsó szinten egy konyhával és mellékhelyiségekkel ellátott vendéglátói egység került kialakításra. Az egyes szinteken új apartmanok jöttek létre, melyek modern felszereltséget kaptak. Az új tetőtéri konstrukciónak köszönhetően egy tágas penthouse-lakás jött létre.
- Az épületen eszközölt átalakítások mellett felújításra került az összes technikai ellátó rendszer, mint pl. a fűtés, szellőzés, a vízvezetékek, valamint a szennyvízelvezetés.
- Az elektromos installációk, csakúgy mint a többi ellátóvezetékek teljes felújításon estek át, ami lehetővé teszi az ipari áram használatát is. Ennek a körülménynek köszönhetően igény esetén elektromos árammal is biztosítható az egész épület hőellátása.
- Az apartmanok fürdőszobái és a vendéglátói egység mellékhelyiségei újonnan kerültek kialakításra és minőségi szaniterkerámiából készült szerelvényekkel lettek felszerelve. A csempék és járólapok, valamint fali szegélyek ennek megfelelően szintén exkluzív minőségűek.
- A falakon és mennyezeteken található vakolatot színben egymáshoz igazították.
- Az ablakok hő- és hangszigetelési szempontból a technika legmagasabb standardjainak is megfelelnek.
- A beltéri ajtók és ajtókeretek mahagóni-kivitelben készültek.
- A lakásokhoz vezető bejárati ajtók megfelelnek a 2-es számú klímaosztálynak és szintén mahagóni-kivitelben készültek.

A helyi

Alaprajzok

Szám Megnevezés Alapterület m2

Alagsor garázs 39,00
konyha/étterem 69,35
mellékhelyiségek 31,23
ellátóegységek 42,31
LH/folyosó 35,65
összterület: 217,54

Földszint 1 apartman 62,22
2 apartman 37,83
3 apartman 41,15
LH/közlekedő 34,18
erkély 2,99
LH 14,74
összterület: 193,11

I. emelet
II. emelet 7 apartman 62,22
8 apartman 52,77
9 apartman 41,15
LH/közlekedő 34,18
erkély 2,99
összterület: 193,31

Tetőtér 10 apartman 163,49
közlekedő/LH 14,50
összterület: 177,99
Mindösszesen : 781.95 nm
ségek hasznosítása:
Alsó szint:
- Vendéglátói egység 35-40 szállodai vendég és napi látogató számára
- Mellékhelyiségek több mint 50 vendég számára
- Vendéglátói egység konyharészlege konyhával és tároló-helyiségekkel
- Technikai helyiségek
- Garázs

Földszint:
Három két-ágyas, egy-szobás apartman, amerikai konyhával, fürdőszobával és déli fekvésű erkéllyel

Első és második emelet:
Emeletenként három két-ágyas, egy-szobás apartman, mint a földszinten

Tetőtér:
Galériás penthouse-lakás, tágas nappalival, amerikai konyhával, két elkülönített hálószoba luxusfürdőszobákkal és hatalmas tetőtéri ablakokkal, látható fakonstrukcióval a tető alatt, kandallóval és egy 40m2-es, fali kúttal ellátott tetőterasszal.

Technikai felszereltség:
- A vízellátás és -elvezetés a helyi vízművek cső- és csatornarendszerénkeresztül zajlik, az épületben található ellátórendszer felújításra került.
- A gázellátás a helyi gázművek rendszerén keresztül zajlik, az automatikus gázrendszer az épületen belül külön üzemeli a fűtést és a melegvíz-rendszert.
- Fűtőtestek: fűtőfelületek a padlózatban ill. modern fűtőfelületű lapradiátorok
- Elektromos áram: 220 ill. 380V.
- TV: a nyílvános kábelrendszeren keresztül kapcsolódik a ház a szolgáltatókhoz és minden apartman rendelkezik TV-csatlakozással.
- Telefon: minden apartman és a tetőtéri lakás is,valamint az étterem saját telefoncstlakozással és külön kaputelefonnal rendelkezik.
Vissza a listához
 

Házak | Új építésű házak | Lakások | Új építésű lakások | Telkek | Kiadó lakások | Kiadó házak | Üzletek | Irodák
GRANDCENTER Ingatlanközvetítő Kft.